Nova victòria del Fontanellas y Martí IHC, aquest cop davant del Bigues i Riells

OK LLIGA FEMENINA – Jornada 3

Dimarts, 2 novembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
Les noies de l'Igualada Hoquei Club van sortir a la pista convençudes de les seves possibilitats. De forma ordenada van controlar els primers minuts i van disposar d’unes quantes bones ocasions, però va ser la sort la que es va aliar amb les jugadores del Fontanellas y Martí, quan després d’un gran xut de l’Anna la bola es quedava darrere de la portera visitant i una defensora, intentant rebutjar la bola, l'introduïa en pròpia porta.

IHC - Bigues i Riells

La resta del primer temps va ser controlat a parts iguals per ambdós equips. Després del descans les igualadines es van posar les piles i en sis minuts i mig l’encert de la Maria i les recuperacions defensives de l’equip posaven el 4 a 0 al marcador. Uns minuts de desconcert i algunes errades defensives van tornar a posar dins del partit a les visitants. Després d’una estona d’incertesa la Maria signava el seu quart gol del partit i donava la tranquil·litat necessària per als minuts finals. Tot i que les visitants ho van intentar fins el final, la bona feina feta de tot l’equip igualadí va fer que el resultat ja no variés.

IGUALADA H.C. - 5

Teresa Bernadas (P), Anna Gil, Maria Díez, Elba Garreta, Aida Vera – Inicial - Raquel Bernadas, Sussy Pandavenes i Laura Balaguer (P).

C.H.P. BIGUES I RIELLS - 3

Cristina Vegas (P), Sara Cristòfol, Gemma Cristòfol, Maren Wichardt, Carla Martínez - Inicial- Ariadna Badía, Marta Borràs, Júlia Coll i Georgina Gervilla (P).

Arbitratge de la Sr. Alejandro Bosch.

Gols:

Primer Temps: min. 5’ 25” Anna Gil.

Segon Temps: min. 0’ 21” Maria Díez 2-0, min 4’ 35” Maria Díez 3-0, min. 6’ 27” Maria Díez 4-0, min. 10’ 10” Ariadna Badía 4-1, 13’ 06” Maren Wichardt 4-2, 14’ 17” Maren Wichardt 14’ 17” 4-3, 17’ 28” Maria Díez 5-3.

El proper partit es disputarà el dissabte o el diumenge vinent a Les Comes (horari a concretar), i s’enfrontaran a l’equip asturià del Biesca de Gijón.