Segona victòria consecutiva del CB Òdena

CE Santa Perpetua B 49 – CB Òdena 62

Diumenge, 6 març 2011. 22:15. Redacció AnoiaDiari.
Després de la victòria aconseguida la setmana passada davant del CB Esparreguera B, un dels equips forts de la categoria, els homes del CB Òdena havien d’aprofitar l’oportunitat en visitar el camp del Bora Bora CE Santa Perpètua per aconseguit la segona victòria consecutiva per primera vegada a la temporada.

CB Òdena en un minut de descans

L’equip local, amb un bagatge de només 2 victòries en 20 partits disputats i que en la primera volta va perdre davant els odenencs per un ampli 80-50, no semblava en principi un adversari massa complicat.

Però l’equip local no va voler posar les coses fàcils i durant la primera part el joc va estar molt igualat, amb avantatges que no superaven els 4 punts per part de cap equip. No va ser fins la meitat del tercer quart, que els odenencs comandats per Pol Salanova, van aconseguir un parcial favorable de 5 a 13 que va donar el control del partit a l’Òdena CB.

Salanova (16 punts i 3 triples molt importants) i Máximo (15 punts), a més d’una defensa per part de l’equip bastant bona durant el partit, van propiciar la 6a victòria de la temporada i van consolidar la dinàmica positiva aconseguida després d’algunes derrotes doloroses en els darrers instants del partit.

Proper partit

El proper cap de setmana, visita el Mestre Vila Vell l’equip de l’UEB Martorelles, el líder de la categoria amb 17 victòries en 20 partits, un partit molt dur on els odenencs intentaran com a mínim fer un bon partit i demostrar la progressió ascendent de les darreres setmanes.