La selecció espanyola es conforma amb el tercer lloc a l'Europeu de Portugal

L’igualadí Ton Baliu ha fet un dels set gols del combinat estatal

Diumenge, 17 juliol 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Ton Baliu no ha pogut arribar a la final de l'europeu d'hoquei patins celebrat a Portugal. La selecció estatal va perdre divendres contra Itàlia per 1 a 0 i això va condemnar els homes de Quim Paüls a disputar-se el tercer i quart lloc contra Suïssa. No van tenir problemes per superar-la. Portugal es va emportar el títol de la competició després de superar Itàlia per 6 a 2 a la final.

Els jugadors de la selecció, després d'un gol. Fotografia: Luis VelascoLa selecció espanyola d'hoquei patins, formada íntegrament per catalans, s'ha hagut de conformar amb la medalla de bronze al campionat d'Europa. Després de caure per la mínima contra Itàlia a les semifinals (1-0) l'equip entrenat per Quim Paüls no ha tingut cap problema per superar a Suïssa en la disputa del tercer i quart lloc, amb gol de Ton Baliu inclòs. El combinat espanyol s'ha avançat amb un gol d'Eloi Mitjans que ràpidament ha estat contestat pels suïssos, però tres minuts més tard la selecció espanyola ha aconseguit avançar-se novament. A la segona part, el domini ha estat absolut i a més de l'igualadí Baliu han anotat també Cristian Rodríguez, Romà Bancells, Jordi Burgaya i novament Eloi Mitjans. Baliu ha hagut d'abandonar la pista als 10 minuts de partit, després de rebre un cop d'estic a la part inferior de la cella.

La selecció estatal, doncs, no ha pogut colar-se a la final d'aquest europeu, un dels objectius del combinat, després de la derrota per un gol a zero, divendres contra Itàlia amb un gol d'Ambrosio a la primera part. La competició se l'ha endut l'amfitriona Portugal després d'un contundent 6 a 2.