El sènior femení del CBI no aconsegueix la victòria a Terrassa

JET TERRASSA A, 66 - DEPIMÉS CB IGUALADA A, 57

Dilluns, 1 octubre 2012. 10:00. Redacció AnoiaDiari.
Derrota del Depimés Igualada en el desplaçament a Terrassa. El partit va començar amb bones vibracions igualadines endosant un parcial de 2 a 7 en els primers cinc minuts.

El joc estava trencat amb continues situacions de contraatac pels dos equips i sense jugar situacions de 5x5 estàtic. Les terrassenques estaven molt erràtiques en les finalitzacions i això ho va aprofitar l'Igualada per començar imposant el seu domini. Però en els següents 3 minuts, les de la JET van començar a apretar en defensa i van ser capaces de robar pilotes i anotar còmodament en el contraatac. Això juntament amb l'encert des de sis vint-i-cinc provocava un parcial local de 12 a 0 i un final parcial fins a acabar aquest període de 17 a 3. Al final del primer període s'arribava amb un 19 a 10.

En el segon període, les igualadines van ser capaces d'incrementar el ritme defensiu i no perdre tantes pilotes en atac. Tot i això, costava ser capaces de defensar els tirs de 3 punts de les locals que continuaven anotant amb facilitat. Al final d'aquest període, les del Depimés van ser capaces de reduir les diferències fins a 4 punts. Al descans s'arribava amb un ajustat 30 a 26.

El tercer període va ser el de menys qualitat igualadina tot i que amb un triple visitant s'aconseguia col·locar a 3 punts. A partir d'aquest moment i amb dos minuts de temps, les locals van tornar a endosar un parcial de 12 a 0 amb dos triples més. Les igualadines els hi faltava energia i les locals anaven sobrades de confiança i de joc. En aquest període les de la JET van clavar 4 triples que feia desmoralitzar el joc igualadí. Al final d'aquest període, les blaves es col·locaven amb una màxima diferència en contra de 14 punts, 52 a 38.

En el darrer període semblava que les igualadines tenien ganes de lluitar per la victòria i van començar a apretar a tot camp i sobretot incrementar el to defensiu. En els nou minuts d'aquest període, les blaves van clavar un parcial de 6 a 17 i es col·locaven a només3 punts. Però en els següents dos atacs, les terrassenques van encistellar dos triples seguits que van esvair les opcions de les jugadores del Depimés de poder lluitar per la victòria. Al final derrota per 9 punts, 66 a 57.

CB Igualada: V.Júlvez (7), L.Icart (12), M.Pujol (5), N.Minguet (17), X.Freixas (2) cinc inicial. C.Carner (5), AC Martínez, M.Quintana, M.Torra (3), A.Acevedo (6)

Parcials: 19-10, 11-16 (30-26), 22-12 (52-38), 14-19 (66-57) Àrbitres: B.Subirats, B.Verdejo

Proper partit

El proper partit el Depimés Igualada A s'enfrontarà al Reus Deportiu a Les Comes.