Victòria del Physic CB Igualada

PHYSIC CB IGUALADA A 92 - CB MARTORELL – SOLVIN A 81

Dilluns, 31 març 2014. 12:30. Redacció AnoiaDiari.
Com és habitual quan juga a casa, l’Igualada ha començat el partit dominant el marcador gràcies a 7 punts de FONS (13 punts i 3 rebots). El Martorell s’aguantava gràcies a un triple de CLARAMUNT i un altre de LOPEZ (ha sigut el millor dels visitants juntament amb S ALA, 11 i 13 de valoració respectivament).

El Physic CB Igualada es va enfrontar al CB Martorell. Foto: J Ribera Alern

L’Igualada ha acabat el primer quart 3 punts a dalt (24-21). Al segon quart els de l’Anoia han seguit molt encertats des de totes les posicions i això els ha procurat 25 punts, 11 dels quals han estat anotats per TEJERO (MVP amb 38 de valoració; 31 punts i 9 rebots + 5 faltes rebudes). Els visitants comptaven amb l’experiència i talent individual de LOPEZ i un sòlid component interior amb BERNADI i FONTANALS. El resultat a la mitja part era de 49-36. Els locals es trobaven molt còmodes a l’hora de trobar l’anella però necessitaven que els punts en contra també es reduïssin una mica.

A la represa els locals han seguit insistint en el seu joc i han tingut moltes opcions gràcies al rebot ofensiu. El període ha estat dominat, en gran part, gràcies a l’actuació del base Q. PADRÓS (11 punts, 2 rebots i 3 faltes rebudes). FERNANDEZ (10 punts i 6 rebots), ha anat a tirs lliures en 6 ocasions i ha anotat 4 punts en aquest quart, a més a més a sumat molt des de la defensa i els rebots. Dels visitants qui ha sigut el motor, sense cap mena de dubte, ha sigut S ALA (18 punts, 4 triples, 5 rebots i 4 faltes rebudes). L’ala-pívot del MARTORELL ha sigut l’epicentre de molts minuts de la segona part i ha contribuït a que l’equip del baix Llobregat es mantingués al partit. El parcial ha sigut de 21-22 (70-58). Els visitants han sortit amb un to altíssim a l’últim període i han superat molts obstacles fins a posar-se a 2 punts (81-79). Els visitants han tingut l’oportunitat d’anotar 2 tirs lliures quan els col•legiats han xiulat la cinquena falta personal a C. FONS sobre DEL HOYO (12 punts i 3 rebots) però el jugador del Martorell els ha fallat els dos (3/10 en tirs lliures). A un minut d’acabar el partit els locals han tingut l’oportunitat d’anotar des de la línia de tirs lliures i han acabat allargant la diferència a 11 punts. Resultat final 92-81.

Els de Raül Caballero han superar un examen molt difícil aquesta setmana, sobre tot després del correctiu rebut per part del Grup Barna la jornada passada (85-54). La pròxima esdevindrà contra un rival que ha patit una dura derrota davant el BC River Andorra (97-69); es tracta del UE Sant Cugat. Esperem que l’equip treballi molt durant la setmana i pugui jugar amb la mateixa fluïdesa que aquesta setmana.

Parcials: (24-21, 25-15, 21-22, 22-23)

Àrbitres : F. Núñez i JC Muñoz.

El PHYSIC CB IGUALADA tomba al líder en un partit amb més ritme ofensiu que defensiu.

PHYSIC CB IGUALADA A: Q. PADRÓS (11), M. PADROS (0), E. FERNANDEZ (10), JM HUERTAS (8), J. TORRES (5), C FONS (13), A GUAL (5), A ROCA (0), A FRATILA (9), E TEJERO (31), S LAGUARTA (0) i B. MARTINEZ (-).

CB MARTORELL – SOLVIN A: A FONTANALS (7), A CARDOS (0), S CLARAMUNT (3), A BALBOA (6), F HUERTA (2), S ALA (18), F LAMELA (2), A DEL HOYO (12), F LOPEZ (19), M FUENTES (0), M BERNADI (12), J ALEMANY (0).