La victòria protagonitza el primer partit de l'any del CFI

CF IGUALADA 3 - CF TORTOSA 1

Diumenge, 8 gener 2012. 20:30. Redacció AnoiaDiari.
L'estadi de Les Comes va acollir aquest diumenge al matí l'enfrontament del Club Futbol Igualada davant del CF Tortosa, un partit que es va caracteritzar per les expulsions (3) i els penals (2). L'equip igualadí va aconseguir la victòria després de tres jornades sense endur-se-la. De fet, els d'Isidre Tarrés van fer dos gols durant els primers cinc minuts de partit, assolits gràcies a Fran Arévalo i Pedro i, tot i no deixar els atacs de banda, els d'Igualada van poder reduir la intensitat del matx ja que, de bon principi, van comptar amb un marcador favorable.

Tot i que la primera part va ser tranquil·la per l'Igualada, uns minuts abans de xiular el descans es va produir un penal, que es va traduir en un gol per part del Tortosa.

El segon quart va seguir comptant amb la força del CFI, que es va haver d'adaptar al fet de jugar amb un jugador menys. Així i tot, el Tortosa també va tenir un jugador expulsat, de forma que es van igualar els homes al camp durant uns minuts. Posteriorment, l'àrbitre va marcar una falta que va significar l'expulsió de Borrull, del Tortosa, i així va ser com l'equip visitant va ser inferior en jugadors al camp.

Després d'això, l'Igualada va seguir intens i, cap al final del matx, el juvenil Martí va centrar la pilota a l'àrea i va col·locar el gol que va definir el resultat de l'enfrontament: 3 a 1.

Proper partit

El primer equip del CFI s'enfronta diumenge que ve al Valls, a Les Comes.

CF IGUALADA: Jaume Albert, Marí, Barnada, Salinas, Pep Pagès, Enric, Ton (Marimon, min 87), Jesús (Torras, min 91), Pedro, Fran (Arnau, min 83) i Palet (Martí, min 69).

CD TORTOSA: Iniesta, Joan (Alegre, min 80), Joseph, Borrull, Víctor (Sergi, min 59), Michael, Aleix, Cristian, Àlex, Edgar i Arnau (Bagés, min 26).

Àrbitre: Israel Gómez Hernández, assistit per Capdevila Espitia i Martínez Baena. TG: Igualada: Jaume Albert, Ton i Jesús. Tortosa: Cristian. TV: Igualada: Enric (min 9 i 34). Tortosa: Baigés (min 57) i Borrull (min 73).

Gols: 1-0 Fran, min 3. 2-0 Pedro, min 5. 2-1 Aleix, min 36. 3-1 Martí, min 77.