TORNAR

Amanida de Cuscús

Una recepta estiuenca

Diumenge, 21 juliol 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La iaia Nuri ens ha preparat en aquesta ocasió una amanida a base de cuscús. Una recepta fàcil, fresca i que podem deixar preparada i reservada a la nevera mentre estem a la platja a la piscina, o a donar un tomb en aquests dies d'estiu. Bon profit!

Amanida de cuscús

Ingredients

300 g de cuscús

1 ceba dolça

½ q tomàquet fort

1 pebrot

7 cullerades d’oli

2 llimones

Enciams variats

Olives verdes

Sal

Pebre

Elaboració

En un bol hi el tomàquet tallat ben petit afegint-hi sal, pebre i l’oli. Es remena bé i es deixa reposar ½ hora. Passat aquest temps s’afegeix el pebrot i la ceba tallat petit i el cuscús juntament amb el suc de les llimones. Es torna a remenar bé deixant-ho reposar a la nevera al menys 2 hores fins que el cuscús quedi ben hidratat, anant-ho remenant durant aquest temps, de tant en tant.

Al moment de servir-ho, hi afegirem les olives acuradament i si ho desitgem els enciams tallats.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.