LA LLACUNA - Moja B 1 : 2
St. Sadurní Atl. - CABRERA ANOIA - -

Imatge d'arxiu CF Vallbona

CF VALLBONA 5 - U.E. SANT PAU D’ORDAL 2

Solvent victòria del Vallbona davant el Sant Pau, en el partit de represa del campionat després de les vacances de Nadal. La primera part va ser més igualada, encara que el Vallbona creava millors ocasions de gol –com un xut de Delgado al minut 4 que refusa molt bé el porter- i insistia més en l’atac. El gol va arribar al minut 27, en una pilota que lluita Delgado al córner, se l’emporta, centre a Valls i, d’un bon xut des de l’àngle de l’àrea gran marca el primer.

A l’inici de la segona part és el propi Delgado qui marca, al rematar sota pals un centrada de cap d’un company. El partit es posava franc pel vallbona, però el Sant Pau té una bona ocasió tres minuts després, però la pilota surt fora davant la sortida del porter. Es comencen a realitzar canvis i aquest tenen efectes positius: el Vallbona agafa forces pels minuts finals, que seran molt moguts, en quan a marcador. Quan faltaven deu minuts Raimon aconsegueix el tercer, remata dins l’àrea una jugada que havia començat per l’extrem.

El partit semblava decidit, però el Sant Pau marca al centrar de camp. Aquesta vegada, però, no es va produir la debacle del darrer partit – al minut vuitanta-cinc el Vallbona guanyava 0 a 2 al camp del Newell’s, i va acabar perdent 3 a 2- i pocs minuts després Delgado marca el quart, a l’aprofitar un mal refús del porter visitant. Dos minuts després Rogeli marca després d’una bona combinació amb Maca a la frontal de l’àrea. En temps de descompte escurça distàncies el Sant Pau, en una indecisió de la defensa, en una pilota que venia d’un bot neutral, i finalment Arruga envia la pilota al pal a porter batut, en una jugada que hagués pogut ser el sisè gol i que va ser la darrera del partit.

CF Vallbona: Miguel, Cristian, Bonet, Armen, Juan Pedro, Rogeli, Valls, Raimon, Guillem, Sito, Delgado –onze inicial- Alex, Cervelló, Maca, Emílio, Arruga, Norman.

U.E. Sant Pau: Ponce, Ràfols, García, Chávez, De Dios, Aguilar, Gutiérrez, Raventós, Mestre, Sánchez, Munné –onze inicial- Noya, Martí