//Plugins sense CDN ?>
Ingredients
200 g de porc
200 g de vedella
1 pit de pollastre
1 tros de pernil
1 tros de cansalada
1 ceba
100 g ametlles crues
1 cullerada de mostassa
1 llesca de pa
1 ou
Pa ratllat
Oli
Sal
Elaboració
1.- Picarem totes les carns per fer les mandonguilles afegint-hi l’ou i el pa ratllat. Es fan les mandonguilles, es fregeixen i es reserven.
2.- En una cassola s’hi posa oli i la ceba tallada no massa petita. Quan estigui un xic estovada s’hi afegeixen les ametlles. Ho deixarem coure fins que quedi daurat, i en aquest punt s’hi incorpora el pa tallat a quadres petits. Es deixa coure perquè es dauri. Ara és el moment de posar-hi la mostassa i l’aigua. Es deixa coure tot durant 10 minuts.
3.- En la mateixa cassola es tritura amb la batedora fins que quedi fi. S'hi pot afegir una mica més d’aigua si veiem que queda massa espès. Rectificarem de sal afegint-hi les mandonguilles reservades. Ho deixarem al foc 10 minuts més. I ja estarà a punt de servir.