TORNAR

Mandonguilles amb crema d'ametlles

Mandonguilles amb una salsa suau i diferent

Diumenge, 7 juliol 2013. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Iaia Nuri ens proposa en aquesta ocasió unes mandonguilles diferents. La salsa que les acompanya és una crema d'ametlles deliciosa. Animeu-vos a provar-les! Que vagi de gust!

Mandonguilles amb crema d'ametlles

Ingredients

200 g de porc

200 g de vedella

1 pit de pollastre

1 tros de pernil

1 tros de cansalada

1 ceba

100 g ametlles crues

1 cullerada de mostassa

1 llesca de pa

1 ou

Pa ratllat

Oli

Sal

Elaboració

1.- Picarem totes les carns per fer les mandonguilles afegint-hi l’ou i el pa ratllat. Es fan les mandonguilles, es fregeixen i es reserven.

2.- En una cassola s’hi posa oli i la ceba tallada no massa petita. Quan estigui un xic estovada s’hi afegeixen les ametlles. Ho deixarem coure fins que quedi daurat, i en aquest punt s’hi incorpora el pa tallat a quadres petits. Es deixa coure perquè es dauri. Ara és el moment de posar-hi la mostassa i l’aigua. Es deixa coure tot durant 10 minuts.

3.- En la mateixa cassola es tritura amb la batedora fins que quedi fi. S'hi pot afegir una mica més d’aigua si veiem que queda massa espès. Rectificarem de sal afegint-hi les mandonguilles reservades. Ho deixarem al foc 10 minuts més. I ja estarà a punt de servir.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.