TORNAR
PUBLICITAT

L'Ajuntament presenta les activitats de l'Estiu Jove 2021 a Igualada

gent
Dilluns, 24 maig 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb les perspectives d'una temporada estival amb més possibilitats que l'anterior per la millora de la situació epidemiològica, l'Ajuntament d'Igualada ha presentat la seva agenda d'activitats per a joves. 

Ja està a punt l'edició de l'Estiu Jove 2021. L'Ajuntament igualadí ha confeccionat un ampli programa d'activitats lúdiques i de formació destinades al jovent durant el període de vacances. El projecte vol "estimular la participació juvenil fora de l'àmbit formal, treballar diferents valors i gaudir del temps lliure". Una agenda que presentava la tercera tinent de batlle, Carlota Carner, aquest dimecres.

El tret de sortida serà el Certament de Música Jove que tindrà lloc el 26 de juny al pati del Museu de la Pell. El certamen es reprèn aquest any després que l'any passat s'hagués de suspendre a causa de la COVID-19. Els grups musicals i els artistes locals ja preparen els seus temes per presentar-los en un concert que tindrà aforament limitat i pel que cal reservar entrades amb antelació.

La regidora de Joventut, Carlota CarnerEs continuarà, a partir del 28 de juny i fins a finals de juliol, amb quatre propostes principals. Tota la programació pot consultar-se al web https://activitatsk.igualadajove.cat/ i a través de les xarxes socials @IgualadaJove. Les inscripcions es podran fer de manera telemàtica des del mateix portal a partir del dilluns 24 de maig. Durant tot el mes de juliol es durà a terme el Casal Tecnològic. Cada setmana es treballarà a fons sobre una temàtica diferent: les primeres dues setmanes el casal se entrarà en els videojocs, la tercera setmana en l'Arduino i la quarta en Minecraft.

Aquest casal es farà, de 9 a 1 del matí, de forma presencial a la Kaserna. També hi ha el programa Juliol a la Freska agrupa totes les activitats gratuïtes, lúdiques i diverses
que s'organitzen durant les tardes del mes de juliol. La programació inclou activitats de ball, arts marcials, cal·listènia, ceràmica, cinema o hípica entre d'altres. Es faran a Cal
Badia i a altres espais a l'aire lliure de la ciutat.

Un any més hi haurà el Camp de Treball, que en aquesta edició se centrarà en el Rec i els seus aspectes (patrimoni històric, descoberta del teixit cultural i artístic, medi ambient) a través d'activitats lúdiques i diverses. /Paral·lelament els participants col·laboraran en part del procés creatiu de l'exposició que s'està preparant sobre el mateix barri per reivindicar el passat, el present i el futur. El Camp de Treball es farà de dilluns a divendres del 5 al 16 de juliol en horari de 9 a 5.

Després de la bona acollida de Setmana Santa, es repeteix el Curs de premonitors de lleure. S'adreça a joves d'entre 14 i 17 anys, que es volen introduir en el món de
l'educació en el lleure. L'objectiu del curs és sensibilitzar al futurs monitors/es sobre la tasca d'educació que portaran a terme amb els infants. Aquesta formació s'organitza conjuntament amb la Fundació Sociocultural Atlas i cal posar-se en contacte amb ells per a les inscripcions.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.