TORNAR
PUBLICITAT

Dos igualadins seran els ambaixadors a l'Estat d'una de les marques estrella de la xocolata belga

Cristina Puig i Josep Maria Guasch hauran de ”difondre la cultura de la xocolata”

gent
Divendres, 4 octubre 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Bèlgica és un dels països del món on fa més temps que s'hi ha arrelat la cultura de la xocolata. Ara, dos pastissers igualadins, la jove Cristina Puig i el premiat Josep Maria Guasch, seran la cara visible d'una de les marques punteres d'aquell país.

PUBLICITAT

Els mestres xocolaters igualadins Cristina Puig, xocolatera responsable del disseny i la creativitat de Xoco Punt, i Josep Mari Guasch, director de l'obrador de la Pastisseria Tarragona on dirigeix un equip de 15 persones, han estat escollits per l'empresa Puratos ambaixadors de la seva gamma Belcolade, l'autèntica xocolata belga. Puig i Guasch tenen l'objectiu ara de "difondre la cultura de la xocolata a l'Estat" i elaborar vàries receptes per a la marca Belcolade.

Cristina Puig es va formar a la Hofmann i a la Pastisseria Barcelona, dues de les millors pastisseries de la capital catalana. A més, l'any passat va guanyar el premi al millor aparador del TGS. "Per crear m'inspiro en gustos i textures franceses que em recorden a moments que he viscut d'una manera especial, així com en la natura" explica la igualadina, de 35 anys. Per la seva part, Guasch, que suma 26 anys d'experiència en el sector, va rebre el 2015 el Premi al Millor Postre d'Espanya amb Anís del Mono. Ha compartit 'stages' amb els millors xefs del món i el 2016 va ser finalista del Millor Croissant d'Espanya. "La xocolata és l'ingredient que no pot faltar en un bon postre" comenta.

Ambdós seran ambaixadors de la marca i se sumen als 'chocolatiers' Andrés Moreno (Málaga), Fran Segura (Alacant) i Juan Pablo Retes (Madrid). Ells seran els encarregats de posar en valor l'ofici dels artistes del cacau a través de la Generació Belcolade, el projecte que Puratos, multinacional líder en el desenvolupament de productes, tecnologies i solucions per al sector del pa, la pastisseria i la xocolata, ha llançat per reforçar el mercat de la xocolata i destacar la gran feina dels mestres xocolaters.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.