TORNAR

Montbui prepara l'homenatge per a parelles que han fet les Noces d'Or durant la pandèmia

gent
Dissabte, 4 setembre 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Els montbuiencs i montbuienques que han fet les Noces d'Or durant aquests dos accidentats anys també tindran el seu reconeixement. El termini màxim per lliurar la documentació és el 17 de setembre. 

L'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui prepara un homenatge als matrimonis i/o parelles que van complir 50 anys de casats i/o convivència durant els anys 2020 i 2021. Aquest homenatge, que es feia tradicionalment durant la Setmana de la Gent Gran, es planteja que tingui lloc al llarg d'aquesta tardor aquesta tardor si les condicions sanitàries així ho permeten.

S'hauran d'acreditar els 50 anys de convivència. Per poder inscriure's caldrà anar a l'Ajuntament i portar la següent documentació: DNI de cadascú dels membres de la parella, llibre de família, un telèfon de contacte i el telèfon de contacte d'un familiar directe. El termini màxim per lliurar la documentació per poder rebre l'homenatge és el 17 de setembre.  
Per a més informació es pot trucar al telèfon d'informació de l'Ajuntament montbuienc, 93 803 47 35.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.