TORNAR

El 23 d’abril, el Ple vilanoví escollirà nou alcalde o alcaldessa

La sessió extraordinària es durà a terme a les 12 del migdia

politica
Dissabte, 12 abril 2014. 16:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El Ple de la Corporació de Vilanova del Camí celebrarà una sessió extraordinària a les 12 del migdia del proper 23 d’abril per tal de donar coneixement de la renúncia al càrrec que l’actual alcalde, Joan Vich, va fer el passat 8 abril. Vich tanca així el que ha qualificat com a “una etapa apassionant de la política local” després de 35 anys com alcalde de Vilanova del Camí.

Joan Vich, el dia que va anunciar la seva renúncia al càrrec

Joan Vich és un dels alcaldes més antics de Catalunya que ha aconseguit revalidar el seu càrrec 9 mandats consecutius. Invicte s’acomiada de la primera línia però assegura que vol continuar en actiu, ajudant els seus companys del grup municipal i treballant per a la renovació del partit, amb el qual ha sigut especialment crític en els darrers anys. Durant la sessió plenària extraordinària del proper 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, la Corporació també haurà d’escollir el nou alcalde o alcaldessa i tot seguit es farà la presa de posició del càrrec, si s’escau.


2 Comentaris

P

Pere

Vilanova del Cami

14 d'abril 2014.11:38h

Respondre

Sant Jordi? Bon dia, bona hora per que hi puguin anar, tots els que no treballen que son molts, la familia si es demana festa y per suposat els politics.
Be ja s’ho faran

M

Maria

13 d'abril 2014.09:44h

Respondre

El dia de Sant Jordi a les 12 del migdia ? Genial !!!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.