TORNAR

La CUP de Masquefa convoca una assemblea oberta per decidir si es presenta a les municipals

L'assemblea tindrà lloc aquest divendres a les 19'30h

politica
Dilluns, 7 abril 2014. 15:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Candidatura d’Unitat Popular de Masquefa, després de convertir-se oficialment en Assemblea Local durant el passat consell polític celebrat a Sabadell, ha convocat una a Assemblea Oberta el proper divendres 11 d’abril a les 19.30 a la Sala l’Aglà de l'Alzinar, a la plaça de l'estació.

El motiu de la convocatòria és decidir entre tots els militants, entitats i simpatitzats si la CUP ha de presentar-se a les properes eleccions municipals el proper mes de Maig del 2015. Es parlarà sobre què pot aportar a Masquefa la presentació de la CUP, i de quins passos caldrà seguir i de quina manera es farà.

Des de la CUP Masquefa entenen que ''per canviar la situació actual del municipi no ho podem fer sols, sinó que necessitem de totes aquelles persones que vulguin treballar per la vila i no volem prendre decisions des d’una reunió a porta tancada, sinó que volem que sigui una decisió presa per tots i totes''. Per això conviden a tothom a participar de l'assemblea.

Afirmen que entenen ''la CUP com l’acció d’acostar la política a la gent, enlloc de que les persones s’hagin d’acostar a la política. No busquem representar a ningú, sinó ser portaveus''.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.