TORNAR

Josep Maria Terricabras, convidat d'ERC Anoia al sopar de la República Catalana

Al llarg de l'acte es lliurarà el premi Estel Blanc

politica
Dimecres, 2 abril 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Un any més, la Federació Comarcal d’ERC a l’Anoia commemora la proclamació de la República Catalana per part del President Macià, en seu 83è aniversari, amb un sopar obert a tots els militants, simpatitzants i amics de la comarca. En aquesta edició, la persona convidada serà el candidat d’ERC a les properes eleccions europees Josep Maria Terricabras.

Josep Maria Terricabras

En el decurs de l’acte s’atorgarà el Premi Estel Blanc, la seva desena edició, al matrimoni de militants d’ERC d’Igualada Benet Asensio i Glòria Puiggròs, en reconeixement a la seva trajectòria i dedicació a ERC, amb més de trenta-cinc anys de militància activa al partit.

El sopar se celebrarà el dissabte dia 12 d’abril a les 20.30h al restaurant Scorpia (Òdena). El preu del sopar és de 15€ i ja es poden fer les reserves a través de l’adreça electrònica anoia@esquerra.org o bé al telèfon 938050018 (matins de 9h a 14h)


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.