TORNAR

La 'Ruta pel Sí' de CDC recull testimonis a favor de la consulta a Piera

Una furgoneta amb un càmera va estar recollint la veu de ciutadans

politica
Dimarts, 25 març 2014. 19:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passat dissabte dia 22 Piera va ser protagonista de la “Ruta pel Sí” que ha engegat Convergència Democràtica de Catalunya i que recorrerà tot el territori buscant ciutadans que vulguin donar el seu testimoni del per què volen votar en una consulta sobre el futur del país.www.sivull.cat

Ruta del 'Si vull' a Piera

Una furgoneta amb un càmera va estar recollint la veu de ciutadans que, davant les càmeres, van explicar el seu “sí, vull votar en una consulta”. De totes les persones que s’enregistrin es farà diàriament una selecció i es penjarà el seu testimoni al web www.sivull.cat. Igualment, es farà una selecció per a triar els protagonistes del vídeo final de la campanya.

La furgoneta va estar acompanyada de la CARPA, en la qual varen estar presents, l’alcalde de Piera en Jaume Guixà, així com tots els regidors del govern. També es va comptar amb la presència de la Diputada al Parlament per CIU, Maria Senserrich, conjuntament amb el President Comarcal de CDC- Anoia, Jordi Torra, així com altres membres de l’executiu de CDC – Anoia.

Des del partit s'explica que, dins de la gran activitat del Mercat setmanal que fa Piera, la Carpa va estar permanentment plena de persones, ''que estan ansioses de poder votar i fer-ho envers el poder tenir una major sobirania per Catalunya''.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.