TORNAR

La representant de la Catalunya Central, 5a a la llista d’ERC a les europees

Marie Kapretz, que va ser elegida per representar la Catalunya Central en el congrés regional

politica
Dijous, 27 març 2014. 12:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’Executiva Nacional d’Esquerra Republicana celebrada aquesta setmana ha aprovat l’ordre de la candidatura de les eleccions europees. Marie Kapretz, que va ser elegida per representar la Catalunya Central en el congrés regional celebrat el passat 4 de març, ocuparà finalment la 5a posició de la llista.

Marie Kapretz

Marie Kapretz, nascuda a Berlín, viu a Catalunya des de l’any 1994, i va arrelar a la comarca del Berguedà. A més de tenir un ampli bagatge en l’activisme cívic i cultural, és regidora a Cercs i consellera comarcal del Berguedà des de 2011.

Aquesta posició destacada dins la llista encapçalada per Josep Maria Terricabras, referma la voluntat de Marie Kapretz de defensar les aspiracions de Catalunya a les institucions europees, així com de portar les millors dinàmiques europees a Catalunya. El seu coneixement vital de les realitats del nord i el sud d’Europa és un capital molt rellevant dins la candidatura d’ERC.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.