TORNAR

L'Ajuntament d'Igualada i les forces sobiranistes criden a la protesta contra la sentència

Se suspèn l’activitat institucional els tres propers dies

politica
Dilluns, 14 octubre 2019. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Matí i migdia de dilluns marcats per la commoció davant la sentència del Tribunal Suprem als presos independentistes. Aquest vespre de dilluns, a les 8, hi ha una concentració unitària a l'Ajuntament d'Igualada.

Els portaveus dels grups Junts per Igualada, ERC i Poble Actiu, Marc Castells, Enric Conill i Eva Pedraza, compareixien aquest migdia de manera conjunta per mostrar el seu rebuig a la sentència pel judici de l'1-O. L'alcalde expressava la seva condemna total i rebuig "a la sentència del Suprem" i cridava a manifesta-se de manera pacífica. Refermava "que per sobre de les diferències" amb republicans i Poble Actiu "en aquest moment anem junts". Conill seguia dient que "ens sumem a les paraules de l'alcalde" i "això és una venjança. S'estan vulnerant drets fonamentals". Cridava a "tots aquells que no es traslladin a Barcelona, acudeixin a les mobilitzacions a la comarca". Eva Pedraza feia una crida  "a la desobediència. Cal un poble mobilitzat, organitzat i desobedient". 

L'Ajuntament d'Igualada ha suspès tots els actes institucionals i les comissions informatives i de Govern les properes 72 Hi ha un ple extraordinari urgent, que dimarts dia 15 d'octubre, a la 1. Aquest vespre de dilluns, hi haurà una concentració a la Plaça de l'Ajuntament, on ja el migdia hi ha hagut una protesta dels regidors i treballadors de l'Ajuntament. 


2 Comentaris

F

Franc

IGD

16 d'octubre 2019.09:02h

Respondre

Los que vivimos los ultimos años de dictadura, nos la estan haciendo recordar --mandaba el alcalde, el medico, el maestro y el cura. Misas para roger a Dios, cierran colegios, centros civicos,... Llegir més espacios deportivos..

Acusais a los demas de fascista.. cuando en realidad hechais en falta vivir en dictadura...

M

Marià

Igualada

15 d'octubre 2019.10:10h

Respondre

”L’Ajuntament d’Igualada ha suspès tots els actes institucionals i les comissions informatives i de Govern les properes 72 Hi ha un ple extraordinari urgent, que dimarts dia 15 d’octubre, a... Llegir més la 1. Aquest vespre de dilluns, hi haurà una concentració a la Plaça de l’Ajuntament, on ja el migdia hi ha hagut una protesta dels regidors i treballadors de l’Ajuntament.”

PRO A FINAL DE MES LA NÒMINA NO ELS VARIA ELS VARIA .................

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.