TORNAR

L'Ajuntament d'Igualada ha aprovat per unanimitat les subvencions a les entitats sense ànim de lucre per projectes d'interès social

Els regidors sortints s’han acomiadat del ple i han fet valdre la tasca que han fet aquesta legislatura

politica
Diumenge, 18 juny 2023. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'Ajuntament d'Igualada, en el ple ordinari d'aquest mes de juny i amb el suport de tots els grups municipals, ha aprovat les subvencions a entitats sense ànim de lucre per a projectes i activitats d'interès social d'aquest any 2023.

A més, el ple també ha aprovat per unanimitat la modificació de diverses clàusules del plec que regula la concessió per a l'ocupació privativa d'una porció de terreny situada al subsol de la zona verda de l'illa delimitada pels carrers de la Virtut, de les Delícies i del Cardenal Vives, d'Igualada.

Ha sigut també el moment perquè alguns regidors es poguessin acomiadar del ple i fer valdre la tasca que han fet en aquesta legislatura. Els regidors sortints presents al ple que s'han acomiadat han estat David Prat, Cristina Navarro, Joan Valentí, Carmen Manchón i Fermí Capdevila. La regidora Neus Carles va excusar la seva presència al ple per motius de salut.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.