TORNAR

Alba Vergés, sobre la Hispano: "Fa anys que reclamem que el servei necessita moltes millores, reivindicacions que l'alcalde d'Igualada ha desatès"

politica
Dijous, 22 desembre 2022. 12:17. Redacció AnoiaDiari.

Arran de l'anunci fet pel Departament de Territori que el servei d'autobús directe, l'Exprés, entre Igualada i Barcelona tindrà continuïtat entre el 26 i el 31 de desembre, la candidata d'ERC Igualada, Alba Vergés, ha valorat la notícia com "un primer gest significatiu" i "una mostra que el Departament de Territori i el seu conseller ha tingut en compte les demandes que li vam traslladar". En aquest sentit, Vergés ha remarcat que "el canvi de titularitat del Departament, que aquest octubre ha passat a gestionar ERC amb el conseller Juli Fernández al capdavant, ha permès una interlocució més fluida amb el nou director general de Mobilitat i Transports, Oriol Martori, i el mateix conseller. En canvi, la candidata republicana ha retret al govern igualadí "anys d'inacció i menfotisme davant les mancances del servei de transport públic." Alba Vergés ha "lamentat que després d'anys en què el Departament ha estat en mans de Convergència i de Junts per Catalunya no s'ha adequat una connexió "imprescindible" de transport públic. Desgraciadament, el govern de Marc Castells ha format part del problema i no de la solució. "Fa anys que reclamem que el servei necessita moltes millores, reivindicacions que l'alcalde d'Igualada ha desatès", ha reblat Alba Vergés.

Des d'ERC Igualada recorden que "en reiterades ocasions el grup municipal d'ERC Igualada ha fet arribar, tant al govern municipal com al Departament de Territori,  peticions d'una major freqüència d'autobusos, millora en el servei i la creació de línies noves per tal de vertebrar la vegueria i connectar Igualada a la resta del país". En aquest sentit, afegeixen que el grup municipal d'ERC Igualada ha presentat diverses mocions a l'Ajuntament d'Igualada "que mai han comptat amb el suport del govern de Marc Castells." Davant aquesta situació, critiquen "els deu anys d'abandonament d'Igualada en matèria de transport". "Igualada no pot esperar més: necessitem una ciutat que ofereixi oportunitats, que sigui viva i dinàmica i connectada amb la resta del país", defensen els republicans.

Els republicans recorden que Alba Vergés, i el portaveu del grup municipal republicà, Enric Conill, es van reunir a final de novembre amb el conseller Fernández a qui, entre altres temes, van reclamar "que reforcés el servei de busos directes d'Igualada a Barcelona, també durant les festes de Nadal, ja que l'oferta actual no respon a les necessitats reals dels estudiants i treballadors".

Alba Vergés ha manifestat que "millorar la xarxa pública de transport i mobilitat és fonamental per connectar la nostra ciutat i promoure'n el desenvolupament, així com avançar cap a la transició energètica i facilitar la mobilitat compartida".


1 Comentaris

N

NSG

IGUALADA

22 de desembre 2022.13:32h

Respondre

No cal fer llenya de l’arbre caigut, caigut ja fa mes de 25 anys.....I durant tots aquest temps hem tingut governs de tots colors per posar solució.

Per les eleccions tots us ompliu la boca... Llegir més dient que buscareu la solució, potser la busqueu on no toca....

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.