TORNAR

Alfons López Tena i Uriel Bertran presenten avui a Igualada Solidaritat Catalana

A les 8 a l'Ateneu Igualadí

politica
Dimarts, 3 agost 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L'exvocal del Consell General del Poder Judicial i exdirigent de CDC Alfons López Tena, juntament amb l'exdirigent d'ERC Uriel Bertran, presentaran avui a Igualada la nova formació política amb què tenen intenció de concórrer a les eleccions de la tardor, juntament amb l'expresident del FC Barcelona Joan Laporta, Solidaritat Catalana per la Independència.

La presentació tindrà lloc a les 8 del vespre a la sala de socis de l'Ateneu Igualadí i també servirà per 'començar a organitzar la Comissió de campanya de Solidaritat Catalana per la Independència a l'Anoia', segons els promotors de l'acte.

El nucli impulsor de la candidatura a la comarca també demana 'organitzem la gran candidatura electoral per la independència'.


9 Comentaris

D

David Prat

Igualada

5 d'agost 2010.00:12h

Respondre

Si la política fos justa, Josep, la pregunta s’hauria de plantejar al revés. ¿Què farà Solidaritat Catalana? S’unirà a Reagrupament o es dissoldrà? Però pel que es veu qui pica primer no... Llegir més pica dos cops, sinó que s’enganxa els dits. Així ens va el país...

J

Josep

4 d'agost 2010.16:02h

Respondre

David, que en farem al final de Reagrupament? Es dissoldrà o s’incoproprarà a Solidaritat Catalana ?

D

David Prat

Igualada

4 d'agost 2010.02:09h

Respondre

Ni el Alfons Lopez Tena ni l’Uriel Bertran s’han presentat. L’únic que puc dir és que són uns ’impresenta-bles’!!!

A

Albert

Igualada

3 d'agost 2010.20:53h

Respondre

Sort a solidaritat catalana. N’estem cansats dels ex-independentistes d’ERC.

J

Joan V.

Igualada

3 d'agost 2010.17:31h

Respondre

I em podeu dir com es farà, això?

Ens queixem que sortim un milió i mig, motls demanant independència, i que no hi ha ningú que agafi el toro per les banyes. Els d’Esquerra, sí perooo, els... Llegir més del PSC nooooo, els CIU no saben.

Em poden enganyar com han fet molts, però jo penso anar a ESCOLTAR el que diuen avui. Penso que sí, que algú aprofita l’estrebada popular, però es això el que es demanava, no?

Vaig anar a ESCOLTAR (que no sentir) els de Reagrupament, i la música sonava molt bé, però faltava la lletra. Aquests sembla que tenen música i lletra.

Veiem que diuen i actuem en conseqüència. Potser així faran que els ”grans” que tenen por d’actuar se l’espolsin d’una vegada.

I estic d’acord amb en Josep (1) en una cosa, que les dretes acostumen a anar més unides, en res més.

O

Otger

Capellades

3 d'agost 2010.16:14h

Respondre

El que fa pena és que us penseu que aconseguirem la independència a base de tenir una candidatura amb gent que fa dos dies era autonomista i que no són res més que convergents reciclats o... Llegir més poltroneros com en Bertran.

La independència només és possible amb un moviment civil fort de resistència que faci que els polítics es posin les piles, si hem d’esparar a que ho facin ells l’any del 6 centenario encara serem dins espanya...

S

Sendo

Piera

3 d'agost 2010.15:42h

Respondre

Tranquils collons! Una mica de paciència, les negociacions estan seguint el seu curs, aviat tindrem una sola candidatura i ben sòlida a les eleccons. El que no es pot fer és fer les coses ràpid i... Llegir més malament, paciència. Salut!

R

Ramon F.

Igualada

3 d'agost 2010.12:49h

Respondre

Els catalans no hi ha manera que n’aprenem, no no...., no tenim remei. Ara sembla que molta gent es declara independentista, dons ja esta, ja l’hem “liada” altre cop, ja han sortit tres o... Llegir més quatre partits independentistes barallant-se entre ells i dividint el vot: que si ERC, que si el Carretero, ara el Laporta, però home es que ni amb això ens podem entendre?, que no veieu que anant cadascú pel seu canto no en farem ni cinc de calaix?.

Parem de fer-nos mal nosaltres mateixos i si no som capaços de deixar de banda els personalismes, si fem el mateix que critiquem als altres, per favor quedem-nos a casa i no donem segons quin tipus d’espectacles, no els hi posem tan fàcil la diversió als de l’altre banda de l’Ebre home.

J

Josep

IGD

3 d'agost 2010.12:43h

Respondre

aixó es el que falta, remenar més les cireres. ara toca solidaritat catalana amb els tipics Exs que no tenen paciencia per a que els toqui la rifa i el moment de poder viure de la politica.
Suposo... Llegir més que de aqui uns dies sereu Ex Solidaritat Catalana. Jo per la meva part, dic que n´estic fins el cap de munt de propostes d´aixo i d´alló. En aquest pais tenim la pega de que quanta més gent hi ha remenant les cireres, més discusions i més falta d´acords. Poseu a 3 catalans junts i en sortiran 3 propostes diferents. Més treballar i produïr i menys politica.( i menys futbol ;-)

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.