TORNAR

L'ANC anoienca serà present al Rec.011

L’estand estarà obert les tres primeres tardes i tot el dissabte

politica
Dimarts, 2 juny 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Al costat de les botigues efímeres del Rec.011, que s'obriran de dimecres a dissabte al barri adober igualadí, la sucursal anoienca de l'ANC prepara també el seu propi establiment. 

 Del dia  3 al 6 de juny la Territorial de l'ANC a Igualada serà present al REC 0.11. El tema serà 'Els 10 eixos' que proposa l'entitat per a la República Catalana, els quals formaran part del missatge polític de la mobilització de l'Onze de Setembre. Al mateix lloc on l'any passat hi va haver 'El mur des desitjos', aquest any hi haurà un camí que simbolitzarà la via des de l'avinguda Meridiana fins al Parlament de Catalunya.

L'ANC, en una de les mobilitzacions del 2014Els 10 eixos estaran representats en 10 colors i en diferents activitats: un aparell de TV amb missatges de veu, vídeos, el compte enrere... Tothom qui ho desitgi podrà gravar el seu missatge de veu, expressant el per què vol la independència. Els horaris en què romandrà obert l'estand de l'ANC són: els tres primers dies, de dimecres 3 a divendres 5, a la tarda, de 3 a 9. El darrer dia, durant tota la jornada, de 10 a 8 del vespre.


1 Comentaris

F

Farts de la cançoneta!

3 de juny 2015.17:47h

Respondre

Hem de suposar, que en el seu estant, tindran una oferta de estelades , amb un 75% de descompte, a mes a mes de fer el 3X2.
Ho se les treuen ara, ho feina tindran.
EL GLOBO, ESTA A PUNT DE PETAR.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.