TORNAR

Artur Mas avalarà a Castells en la seva presentació per a ser reelegit

El proper 17 de març, en un acte a l’Ateneu

politica
Dimecres, 11 març 2015. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

De la mateixa manera que fa quatre anys, el president de la Generalitat de Catalunya Artur Mas vindrà a Igualada per presentar la candidatura de Marc Castells, ara alcalde, a l'Ajuntament d'Igualada. L'acte tindrà lloc el proper dimarts 17, a les 8 del vespre, al Teatre Municipal l'Ateneu

El president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, acompanyarà dimarts vinent l'alcalde d'Igualada, Marc Castells, en la seva presentació com a candidat de Convergència i Unió a la reelecció com a batlle de la capital de l'Anoia. L'acte tindrà lloc el dimarts 17 de març, a les 8 del vespre, al Teatre Municipal l'Ateneu d'Igualada, amb l'entrada lliure per a tots els assistents. Mas aprofitarà la seva visita a Igualada per participar també en la inauguració de les instal·lacions del centre d'innovació en l'entorn salut, el 4D Health.

L'alcalde i el president, en una imatge d'arxiuEn el decurs de la presentació, Marc Castells avançarà les línies bàsiques del projecte que encapçala, que té com a principal objectiu "seguir consolidant Igualada com una ciutat referent a Catalunya en diferents àmbits." Al mateix acte també està prevista l'assistència de tots els alcaldables de CiU del conjunt de la comarca de l'Anoia. Castells ja va rebre el suport personal d'Artur Mas en anteriors convocatòries electorals i, de nou, tornarà a comptar amb l'aval del president que visitarà Igualada.


2 Comentaris

j

juan

B Montserrat

12 de març 2015.20:57h

Respondre

Aprofitant que li ve es Sr Mas de visita, que menys que canviar el parrac de estelada de la rotonda del hospital, posada , en un lloc PÚBLIC, QUE PERTANY A TOTS , REPETEIXO ,TOTS, ELS IGUALADINS ALS... Llegir més BONS CATALANS I TAMBÉ ALS ”DOLENTS” SEGONS EL DISCURS DEL REGIM INDEPENDENTISTA CATALÀ.

I si vol un bon exemple, es passa, per la comissaria del Mossos, per pendra nota, de lo que es complir amb la legalitat, a mes a mes veuran unes senyeres, que realment fan goig,
Quelcom no es queixi si no se el respecte, esta governat Igualada sols per els seus amiguets de la ceba..
Lo millor perquè et respectin, es complir las lleis, agradin , mes o menys.

m

maria

igd

11 de març 2015.17:37h

Respondre

Posi tota la carn a graella Sr President, dons la patacada del noi del FUM, pot se monumental.
Els seus amics del viatge a Itaca, se estant foten ja, un fart de riure.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.