TORNAR

L'assemblea d'Esquerra avala Palau com a alcaldable

Optarà a presidir l’Ajuntament d’Igualada el proper maig

politica
Dimarts, 23 desembre 2014. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Josep Maria Palau, de 46 anys, és l'alcaldable d'Esquerra a Igualada. La seva formació és en el camp de la sociologia i ciències polítiques i ha estat a l'empresa privada i a l'administració. Actualment treballa en l’àmbit d’Hisenda i Interior de l'ajuntament d'Igualada. Des del 2003, ha estat alcalde de la veïna població de Jorba

Aquest dilluns 22 de desembre la secció local d'ERC Igualada va celebrar l’assemblea per  escollir el cap de llista de les properes eleccions municipals, que tindran lloc el proper mes de maig del 2015. A l'assemblea, Josep Maria Palau va ser escollit com l'alcaldable per Esquerra Republicana a Igualada. La candidatura de Palau ja va ser avalada per l'executiva local aquest mateix mes de desembre, i va ser aprovada per l'assemblea de militants.

L'alcaldable, en una foto d'arxiuPer Esquerra, l'aposta per Josep Maria Palau com a candidat a encapçalar la llista republicana a les municipals, és també una "clara aposta a formar un equip preparat i ampli", creant un programa electoral des de la base, a través de la participació veïnal, mitjançant diversos canals de comunicació amb la ciutadania i obrint el partit a qualsevol proposta i iniciativa ciutadana. L'objectiu de definir i portar a la pràctica un model i un projecte de ciutat basat en "els valors de la socialdemocràcia nòrdica", mobilitzant totes les energies empresarials, culturals i socials més positives de la ciutat.

Palau anuncia tres línies de treball principals, basades en el govern participatiu i la millora contínua de l'administració local; la generació de llocs de treball i la reducció de l'atur, i voler construir una ciutat educadora, culta i inclusiva. D'altra banda, el mateix candidat republicà va afirmar que "l'assemblea més important serà la del proper mes de gener, quan s'hauran d’escollir les deu primeres persones que encapçalaran la nostra llista".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.