TORNAR

Es presenta el mapa del consum responsable

Igualada Pam a Pam es dóna a conèixer avui a l’Ateneu

politica
Dijous, 18 desembre 2014. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Aquest vespre, l'Ateneu Igualadí serà l'escenari de la presentació d'Igualada Pam a Pam. L'acte, programat a les 8 del vespre, servirà per conèixer com i on adreçar-se a la capital de l'Anoia a establiments que promouen el consum responsable

Avui, dijous 18 de desembre, l'Ateneu Igualadí acollirà la presentació del mapa col·laboratiu de Catalunya, que mostra punts de consum responsable i economia solidària. Amb el nom d'Igualada Pam a Pam, el projecte proposa la transformació de la societat a partir de la cistella de la compra, de les accions quotidianes per abastir-nos i proveir-nos en el dia a dia.

Igualada Pam a Pam es tracta d'una xarxa de persones, que s'obre a la participació de tots aquells que ho vulguin. El col·lectiu cerca punts de consum i de producció responsable a Catalunya, i en dóna difusió en aquesta pàgina web. L'objectiu és "potenciar un model de consum i producció que prioritzi les persones i l’entorn, escapant de la lògica capitalista del màxim benefici econòmic". Entenen que "el consum pot ser una eina de transformació social". Amb el mapa col·laboratiu es vol facilitar com trobar alimentació ecològica, oci conscient, comerç just, roba sense explotació, banca ètica, xarxes col·laboratives i tot a prop de casa.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.