TORNAR

Jordi Madrid repetirà com a candidat d'ERC a Piera

Es presenta per quarta vegada a les eleccions municipals

politica
Dijous, 18 desembre 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Esquerra ha tornat a triar  Jordi Madrid Roca per encapçalar la seva llista a Piera. Serà el candidat republicà per quarta vegada, després de ser número u ja el 2003, el 2007 i el 2011. Va ser alcalde dos anys, 2009-2011, i els darrers quatre anys ha estat a l'Ajuntament aliat a l'alcalde Jaume Salvador Guixà (CiU)

El republicà Jordi Madrid ha estat escollit per l'assemblea de la secció local d'ERC-Piera com el candidat a encapçalar les llistes del partit en les properes municipals. L'elecció de Madrid va ser per una àmplia majoria dels membres militants i amics del partit en la darrera assemblea. Era l' única candidatura que es va presentar. Actualment, el republicà ja és regidor a l'Ajuntament de Piera, governada per Convergència i Unió amb Jaume Salvador Guixà d'alcalde. El seu actual soci, no concorrerà a les eleccions.

Madrid, candidat per quart copMadrid va ser alcalde també el 2009-2011 aliat aleshores amb els socialistes. Segons el candidat d'ERC, "ja estem treballant en el projecte i les llistes per a les municipals del maig". El grup republicà ja ha celebrat diverses reunions entre els veïns, per tal d'obrir un procés participatiu, que permeti a tothom expressar les seves inquietuds, i fer-lo el màxim de plural possible. En aquest sentit, Madrid fa una valoració molt positiva del procés que s’està endegant i espera poder elaborar un projecte per a la candidatura que estigui obert a la ciutadania.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.