TORNAR

Aymamí lamenta que el primer acte del President de la Generalitat a l'Anoia sigui de partit i no institucional

Critica el fet que Mas no tingués en compte els projectes que actualment preocupen la cuitat

politica
Dijous, 10 març 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La visita que Artur Mas va fer a Igualada el passat dilluns per presentar el candidat de Convergència i Unió a les eleccions municipals del mes de maig, Marc Castells,  ja ha tingut la seva corresponent reacció per part de l’alcalde de la ciutat. Jordi Aymamí ha lamentat ‘profundament’ que la primera visita que el nou President de la Generalitat ha fet a l’Anoia hagi estat un acte de partit i no institucional tal com havien fet els seus antecessors. Aymamí també ha criticat el fet que Artur Mas no parlés dels projectes fonamentals que actualment afecten la comarca.

Jordi Aymamí

En un to distès i irònic, Aymamí va afirmar en la compareixença d’aquest dimecres: ‘em sento satisfet que Artur Mas ens consideri un rival a batre. D’aquesta manera, Aymamí va donar resposta al fet que el President de la Generalitat hagi escollit Igualada com una de les 10 úniques ciutats de Catalunya on acompanyar el candidat convergent en el seu acte de presentació. L'alcalde d'Igualada va definir de 'Sectarisme partidista' l'anotació de Mas quan va afirmar que Castells tindria fil directe amb la Generalitat si era alcalde de la ciutat. Aymamí va recordar que Igualada sempre ha tingut vincle directe amb la principal administració catalana.

Una vegada fetes aquestes consideracions, el batlle igualadí afirmar: ‘El fet que la primera vegada que Artur mas hagi vingut a l’Anoia com a President de la Generalitat hagi estat en un acte de partit i no pas institucional, passarà a la història de la ciutat’. A més a més, Aymamí també va criticar que, en el seu discurs a l’Ateneu Igualadí, Mas no parlés dels projectes que actualment afecten el territori i va fer un especial esment a l’Eix Ferroviari Transversal: ‘No volem tornar a perdre l’oportunitat que aquesta infraestructura passi per Igualada’. Aymamí també va trobar a faltar que Mas parlés del projecte universitari que actualment la ciutat està tirant endavant amb la Universitat de Lleida per tornar a comptar amb estudis d’infermeria i el trasllat de l’Escola d’Enginyeria tècnica.

Finalment, i una vegada més, Aymamí va criticar el mutisme de Convergència davant l’aeroport corporatiu, tot i que en l’entrevista que el President de la Generalitat va concedir a anoiadiari.cat, Mas va anunciar que estava entre les infraestructures a tenir en compte una vegada resolts els problemes econòmics pels que travessa la Generalitat.


5 Comentaris

L

Lluís

Igualada

10 de març 2011.23:00h

Respondre

Totalment d’acord amb l’Aymamí, honestament:

És normal que en la primera visita com a president el Mas no faci cap contacte institucional? No.

És normal que prometi fil directe amb... Llegir més presidència només si guanya CiU a Igualada? Amb això entenem que passa per davant el partit abans que la ciutat. Sectarisme convergent.

J

Josefa Morón

IGUALADA

10 de març 2011.20:48h

Respondre

Aymamí, quan no tens res a dir per què no calles.

L’única cosa que lamentes ”profundament” deu ser no ser el melic de la comarca.

i

igualadi

Igualada

10 de març 2011.17:14h

Respondre

A veure si ens entenem, Sr. Aymamí, vostè a invitat al president de la Generalitat a venir a Igualada? Vostè l’hi ha parlat dels problemes de la ciutat?

I es que el problema que te vostè Sr.... Llegir més Aymamí, es que esta assegut a la seva cadira d’alcalde i espera que els demes el vinguin a veure i ni avants amb el Sr. Montilla ni ara amb el Sr. Mas aixó no pot donar cap resultat.

Un alcalde a de ser enèrgic, tenir empenta, ser agosarat,i anar a buscar el que faci falta per la ciutat allà a on toqui. Si enlloc de fer això, ens quedem a casa esperant que els demes vinguin..... malament; els demes tenen molta feina i segurament no poden arribar a tot el que voldrien i per tant aixó d’aillar-se del mon mundial no dona cap resultat ni te cap futur.

No s’enfadi Sr. Aymamí, però en els darrers anys l’alcalde de Montbui, el Sr. Teo Romero ens va passar la ma per la cara i si ara segueix vostè amb el mateix sistema, no arribarem enlloc, per tant, deixis de lamentar-se tant i belluguis, si es que vol continuar sent alcalde, que amb la seva actitud deixi’m que ho dubti, mes aviat el veig cansat i aclaparat per la situació financera de l’ajuntament.

El que l’hi he dit però es un consell que pot fer-ne cas o no, encara que personalment crec que serà que no, ja que si no ho va fer quant manaven els seus (els del PSC), tampoc crec que sigui capaç de fer-ho ara

r

rd.

igualada

10 de març 2011.12:07h

Respondre

I jo em lamento que el senyor alcalde no visiti tots els barris de la ciutat i es concentri només en uns de ben determinats.

P

Pol

Igualada

10 de març 2011.09:30h

Respondre

Quants cops ha vingut el president de la Generalitat a fer un acte a Igualada els darrers 7 anys? Inauguració de la ronda sud (Òdena-Montbui), inauguració de la planta d’Abacus (Vilanova)...

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.