TORNAR

El barri del Rec, a debat

Els 7 candidats a l'alcaldia d'Igualada seran avui a L'Adoberia

politica
Dijous, 5 maig 2011. 09:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els candidats a l’alcaldia d’Igualada seran al Rec el vespre d'aquest dijous per debatre’n el seu futur. Organitzat per l'associació Amics del Rec, l'acte pretén apropar les propostes dels alcaldables sobre el barri.

A les 8 del vespre, L'Adoberia es converteix en l'espai de debat on els candidats a l'alcaldia d'Igualada posaran sobre la taula les propostes de cada partit en relació amb el barri del Rec.

Jordi Aymamí (PSC), Marc Castells (CiU), Joan Torras (ERC), Montserrat Mateu (ICV), Pere Calbó (PP),Ignasi Vich (SI) ,Robert Hernando (PxC) i Xavier Ortiz (Escons en blanc) exposaran la seva visió del futur del barri i faran públiques les seves propostes. El públic també tindrà l'oportunitat de poder preguntar i demanar als polítics allò que li interessi.

El periodista Jordi Còdol moderarà el debat, que començarà a les 8 del vespre, quatre hores abans de l'inici de la campanya electoral.


1 Comentaris

X

Xavier

5 de maig 2011.11:52h

Respondre

Que quedi clar que a Igualada es presenten 8 candidatures i no 7.
Cert és que la candidatura d’Escons en Blanc - Ciutadans en Blanc no té més programa (ni menys!) que donar veu al vot en blanc... Llegir més negatiu i que aquesta veu es reflexi en forma d’escons buits a l’Ajuntament si així ho decideixen els Igualadins i les Igualadines.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.