TORNAR

La candidatura de Xavi Pérez per ERC garanteix a La Beguda que "podrà decidir el seu futur"

El cap de llista es va presentar acompanyat de la consellera Alba Vergés i de la diputada Carolina Telechea

politica
Dijous, 21 març 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La Beguda, històricament partida en tres municipis i ara agregada a Masquefa, va ser l'escenari de la presentació del projecte d'Esquerra per a les municipals del 26 de maig. El candidat republicà assegura que donarà totes les facilitats a aquest nucli per decidir com es vol constituir.

Aquest divendres, l'equip d'Esquerra de Masquefa es va presentar a l'Envelat de la Beguda Alta amb l'acte "Municipis republicans, Municipis de progrés", on van hi van participar la Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya, Alba Vergés, la Diputada al Congrés Carolina Telechea i els regidors al consistori masquefí Jordi Ferron i Xavi Pérez Fornés. 

La intervenció de Pérez, a la BegudaEls republicans van remarcar "la gran importància d'una Esquerra forta al Congrés, al Parlament i govern de la Generalitat, i als ajuntaments per esdevenir la garantia de ser el dic de contenció a l'avanç de l'extrema dreta i la defensa de la Justícia social i els valors republicans". L'alcaldable per Esquerra Republicana a l'Ajuntament de Masquefa, Xavi Pérez, manifestava "el seu compromís amb la sobiranía de La Beguda com a poble, per mantenir la seva essència, autonomia i arrel, deixant oberta la voluntat de que en un futur els begudencs i les begudenques puguin decidir lliurement mantenir la seva vinculació amb Masquefa o, pel contrari, esdevenir un poble independent".

Pérez garanteix que es posarà a consulta les infraestructures o equipaments futurs que es desenvolupin a La Beguda per a que siguin els begudencs i begudenques qui deicideixin les prioritats sobre el seu territori.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.