TORNAR

Una caravana de cotxes marxarà per la independència a l'Anoia

Dissabte 1 de setembre

politica
Dimarts, 21 agost 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Igualada per la independència amb la col·laboració de representants dels pobles de la comarca organitzen una caravana independentista de cotxes per l'Anoia. La marxa es farà el dissabte 1 de setembre.

Cartell de la marxa

Dissabte 1 de setembre Igualada per la independència organitza, juntament amb representants dels pobles de la comarca, una caravana de cotxes per l'Anoia. L'acte s'emmarca dins la marxa per la independència que organitza l'Assemblea Nacional Catalana.

Des de quatre punts de la comarca, la Llacuna, Calaf, Masquefa i el Bruc, sortiran els vehicles en direcció a Igualada. Està previst que arribin a l'Estació Nova als voltants de les 7 de la tarda, on s'habilitarà un aparcament per als cotxes arribats.

Un cop a l'Estació Nova tothom marxarà en manifestació pel Passeig Verdaguer fins arribar a l'amfiteatre de l'Estació Vella on hi haurà penjada d'estelada. En aquest punt es realitzaran els parlaments i les manifestacions culturals.


3 Comentaris

M

Miquel

L'Espelt

21 d'agost 2012.22:50h

Respondre

Bé Ramon, respectant el teu ideari, federats amb qui?
amb qui ens expolia anualment el doble del dèficit català?
amb qui proposa fer un corredor ferroviari central per l’Aragó per no fer el... Llegir més mediterrani?
amb el PP o amb el PSOE?
amb els que pretenen eliminar el català a ses illes i València o amb els que volen expulsar Maragall per defensar el dret d’autodeterminació?
amb els que treuen tots els vols internacionals del Prat?
i tantes preguntes que podríem fer...

Ara, per atiar la por, només falta que diguis que quan siguem independents serem fora d’Europa, que sortirem de l’euro, que ens gravaran les exportacions amb aranzels....

Els no independentistes heu de defensar el vostre ideari, d’acord, però caldria que renovéssiu el missatge, amb el de la por perdeu cada cop més credibilitat.

Salut i independència!!!

R

Ramon

Igualada

21 d'agost 2012.15:44h

Respondre

Tan sols una pregunta............Com es que tan sols es parla de independencia i mai de federelisme?
Hi deu haber molts babaus que es pensant que si dema catalunya es independent,dema passat es... Llegir més veurà el paradis,¡,ja-ja-ja. el proces per començar a notar algun canvi es de com a minim 20ANYS ¡¡¡¡¡¡¡ molts ni tan sols rebran pensió,ni res de res,del estat independent de Catalunya.
Un estat federal es molt mes rapid,agil,facil,i eficient...com es que ningu en parli?
A qui no interesa? ......Als politics,que de moment van desviant l’atenció amb totes aquestes parafernalies.
OBRIU ELS ULLS i potser un altre Gall cantarà ,que no gallina.
Agur

j

josep mª verges prat

21 d'agost 2012.08:29h

Respondre

Perdoneu,la marxa si, pro no nomes de cotxes i si de vehicles de tot tipus i si,si,si tots a la marxa per la independenciaaaa !

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.