TORNAR

Carme i Orpí per la independència

Es crea un grup de treball que engloba els dos municipis

politica
Dijous, 14 juny 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La sala d’actes del Casal de Carme va quedar plena de gom a gom en l'acte de presentació del grup per la independència dels municipis de Carme i Orpí. La seva tasca serà organitzar diferents activitats informatives i reivindicatives als dos municipis.

Sala d'actes del Casal de Carme plena durant l'acte

Carme i un d'Orpí s'han unit per la independència. Aquest dos municipis han creat un grup de treball i la presentació va tenir lloc la setmana passada al Casal de Carme.

Amb la sala plena de gom a gom, els dos representants del grup per la independència (un de cada municipi) de Carme i Orpí van obrir l'acte. També hi va assistir Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional de Catalunya i Toni Albà, actor d’arrels carmetanes i orpinenques, molt compromès amb Catalunya.

Forcadell i Albà van exposar un seguit d'arguments per creure que 'la independència de Catalunya és un dret, és necessària, urgent i justa per al nostre país'. També van manifestar que per aconseguir la independència 'haurem de guanyar' i que el camí per aconseguir-la 'no serà planer, però ho aconseguirem'.

Grup per la independència

L'objectiu d'aquest grup de treball és lluitar per la independència de Catalunya sota el paraigua de l’Assemblea Nacional de Catalunya. I treballaran en l'organització de diferents activitats informatives i reivindicatives als dos municipis abans de la celebració del referèndum d’autodeterminació el 2013.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.