TORNAR

CiU demana un ple extraordinari per aprovar mesures contra la crisi

Aymamí es presta a estudiar-ho

politica
Dimecres, 1 octubre 2008. 16:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El grup municipal de Convergència i Unió (CiU) a l'Ajuntament d'Igualada ha entrat avui la petició per fer un ple extraordinari per aprovar mesures contra la crisi. Marc Castells, cap i portaveu de la formació, considera que és ara, en moments de crisi, quan s’han de presentar les propostes. L’alcalde, Jordi Aymamí, ha assegurat no tenir cap coneixement de les intencions de l’oposició, tot i que s’ha prestat a estudiar-ho quan en sigui coneixedor.

Membres del grup municipal en la compareixença davant la premsa

Estructurades en tres eixos diferents, el grup municipal de CiU ha presentat 19 mesures encaminades a l’estalvi i contenció de la despesa municipal, a donar suport econòmic i social a persones, famílies i entitats, i incentivar l’economia local. Estima que amb les mesures contra la crisi l'ajuntament s'estalviarà uns 200.000€.

Algunes d’aquestes mesures passen per la supressió dels càrrecs de confiança dels grups municipals, congelar els sous dels càrrecs electes i els de confiança, disminuir la despesa d’atenció protocol•lària al 50% i la mateixa quantitat per la partida de dietes, no incrementar els impostos, les taxes ni els preus públics municipals més de la meitat del que incrementi l’IPC, mantenir les subvencions a entitats i associacions, crear una bonificació de l’IBI del 10% per a famílies monoparentals, reduir un 20% el preu de la zona blava o bonificar el 50% de l’IAE.

Amb la petició, entrada avui pel grup a l’oposició, l’alcalde té quatre dies per decidir quan, dins un període de 15 dies, es podrà celebrar la sessió extraordinària.


3 Comentaris

J

Joan

Calaf

8 d'octubre 2008.17:06h

Respondre

L’Aymami s’els ha passat pel forro als de CiU i no hi ha ple extraordinari, ja ja ja, per defecte de forma ja ja ja. Aquets de CiU no coneixen la politica i es creuen que això és un pati... Llegir més d’escola.

J

Joni.

2 d'octubre 2008.09:48h

Respondre

Els de ciu poden preguntar al seu candidat pel senat jordi torra per mesures per sortir de la crisi com ara: escanyar els treballadors, no pagar hores extres, no respectar el descans de... Llegir més treballadors, pagar en negre etc. etc.
Com pot tenir la barra en marc castells de parlar de conciliació laboral dels treballadors tenint en el seu equip personatges com el jordi torra a qui tothom coneix la seva manera de procedir?.Quin fastic!

T

Tonet

Igualada

1 d'octubre 2008.17:23h

Respondre

Igualada fa un bon grapat d’anys, que es troba en crisi, sobretot els dos darrers malgrat que la gent no en volgués saber res; però, esclar, ara en parla tothom i haurem de fer el posat...

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.