TORNAR

CiU tanca la campanya de l'Anoia a Vilanova del Camí

Recorden l'herència del tripartit

politica
Dijous, 17 novembre 2011. 12:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El darrer dimarts dia 15 de Novembre al vespre es va dur a terme l’acte central de campanya de CiU a Vilanova del Camí on van intervenir el regidor de CiU a Vilanova Jordi Barón, la Diputada al Parlament de Catalunya Maria Senserrich, l’alcalde d’Igualada Marc Castells i el candidat al Senat Jordi Torra.

Jordi Barón va donar la benvinguda als assistents i va fer un breu repàs al que ha estat l’inici de legislatura en el consistori vilanoví. Per la seva banda Senserrich va posar de manifest amb un punt d’emprenyada l’herència rebuda pel govern tripartit i per culpa dels més de 8.000 M € de deute acumulat només l’any 2010, el govern de Más no te altre sortida que reduir la despesa de la Generalitat en tots els seus departaments per que Catalunya no acabi com Gràcia o Itàlia.

L’alcalde d’Igualada Marc Castells va destacar que Vilanova del Camí mereix tenir un alcalde de CiU encapçalat per Jordi Barón que sigui capaç de portar sàvia nova a l’ajuntament i sigui capaç de generar noves oportunitats pel municipi. Per altra banda també va posar de manifest la importància que Jordi Torra sigui Senador, ja que seria de gran utilitat per l’Anoia i els seus municipis alhora d’atraure noves inversions i més finançament dels pressupostos de l’estat per al conjunt del territori anoienc.

Jordi Torra va animar i encoratjar a tothom a sortir al carrer aquesta darrera setmana de campanya per aconseguir el màxim de vots per CiU tant al Congrés com al Senat perquè en aquestes eleccions ens hi juguem el futur de Catalunya i dels nostres fills va assegurar Torra, i també va subratllar que aquestes eleccions són la segona part d’un partit que CiU necessita guanyar clarament per tal de tenir força a Madrid el 20-N per poder ajudar als ajuntaments i la Generalitat que en definitiva es són seguiran adreçant-se els ciutadans de Catalunya per a resoldre els seus problemes a partir del 21 de Novembre.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.