TORNAR

El PP adverteix de l’existència d’una ordenança contra el consum d’alcohol a la via pública i demana al govern que l’apliqui

Pere Calbó corregeix les afirmacions del Govern

politica
Dimecres, 16 novembre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Davant de la situació en què es troben els veïns de Les Comes cap de setmana rere cap de setmana, Pere Calbó corregeix l’afirmació que l’equip de govern va fer a anoiadiari•cat recordant que a Igualada sí que existeix una ordenança que prohibeix el consum de begudes alcohòliques en la via pública i demana al govern que l’apliqui.

L’ordenança que regula el consum de begudes alcohòliques a la via pública diu textualment: ‘... també resta prohibida la consumició de begudes alcohòliques a la via pública fora dels establiments del ram de l’hoteleria, quioscs de begudes i similars’. D’aquesta manera, Calbó manifesta la seva sorpresa davant les afirmacions de l’equip de govern: ‘Sobta que el propi Govern desconegui l’existència de l’ordenança’

El regidor popular manifesta que 'no és estrany que a Les Comes i en altres indrets de la ciutat s’estigui deteriorant la convivència pel consum d'alcohol en les vies públiques, per l'anomenat ‘botellon’; per la brutícia i el sorolls que generen aquestes persones que es concentren en determinats carrers i espais verds'.

Pere Calbó exigeix al Govern Municipal ‘que apliqui les ordenances municipals i sancioni aquelles persones que consumeixen alcohol en la via pública, generen sorolls i brutícia en els indrets on es concentren i comporten greus problemes de convivència pels veïns’.


7 Comentaris

J

Jaume rodriguez Enrich

igualada

16 de novembre 2011.18:40h

Respondre

Marc
en cap moment parlo de montar un local per fer el botello. Parlo de un local que la joventud es reuneixi de ua manera economicament assequible i sense molesties per cap veinat.
Repeteixo el... Llegir més Ajuntament no subenciona gimnasos , instalacions esportives La Fira , etc etc.No seria una instalacio mes i necesaria I si falte recursos que els retallin de alguns que els i sobren

j

jaume rodriguez enrich

igualada

16 de novembre 2011.18:31h

Respondre

Clara crec que la meba proposta es viable.
Com pot dir que no si no t cap valoracio. Parlo de edificis infrautilitsat i una gestio voluntaria.
Corrin els temps que corrin la joventud necesiten... Llegir més solucions sempre .

M

Maria Ll.

Igualada

16 de novembre 2011.17:27h

Respondre

Marc, segurament també tens raó, no costa res passar-s’ho be i desprès recollir tota la brossa i llençar-la al contenidor.

Segurament no hem educat com s’havia de fer als nostres fills i no... Llegir més els hem ensenyat que alló que ells no fan o hauran de fer altres persones, per exemple a vegades pel que sigui no els hem ensenyat a una cosa tan senzilla com recollir les joguines desprès d’haver jugat,ja o farà la mare o el pare i tampoc els hem ensenyat a ser responsables de qualsevol cosa com per exemple d’anar a buscar el pa que es necessita a casa. Tot els hi hem donat fet i desprès pasa el que pasa segurament per culpa d’aquesta sobreprotecció.

Tal com dius tu, no hi hauria cap problema si els joves d’avui dia anessin a un lloc tranquil de la ciutat, fessin el botelló i desprès recollissin les deixalles. Alguna cosa hem fet malament en no educar (les famílies primer) responsablement als nostres fills i ara les coses van com van, però de tot se n’ha d’extreure les seves conclusions i penso que ara cal retornar als valors, el civisme, l’esforç i les bones costums

C

Clara

16 de novembre 2011.15:00h

Respondre

El Jaume i la Maria són molt ingenus i es pensen que això és fàcil de resoldre, si feu propostes, que siguin viables en moments com els actuals.

M

Marc

Òdena

16 de novembre 2011.12:26h

Respondre

Jo no se si es bona idea lo de posar un local perqué els joves puguin anar a fer-hi un botelló... no la veig clara.
El que si que veig clar es que posar presencia policial, per tal de prohivir, tal... Llegir més i com s’ha dit, nomès farà traslladar el problema.
Tinc 33 anys i a la meva època ja feiem botelló, no s’ha inventat ara. El que si també feiem era recollir la brossa generada i posar-la en un contenidor...
Potser es que no hem educat els nostre fills perqué tirin la brossa allí on toca, tant si es de fer un botelló, una hamburguesa o simplement una bossa de patates?¿

M

Maria Ll.

Igualada

16 de novembre 2011.09:27h

Respondre

Quant una persona te raó, la té, i aquesta vegada el Sr.Rodriguez penso que ha tingut una bona pensada, per tant felicitats i a veure si de la proposta en surt alguna cosa positiva

j

jaume rodriguez enrich

igualada

16 de novembre 2011.08:22h

Respondre

Fa un 6 mesos vaig avisar públicament i personalment el govern marmunicipal del risc del botelló.
La solució no es policial i prou, la solució es entendre les causes del fet que es troben en la... Llegir més conveniència de la joventut de trobar-se per les nits , la dificultats de la econòmica de tots i el fet que ens locals privats els preu de les consumicions son prohibitives per les butxaques joves.
Qualsevol “persecució” policial traslladarà el problema en altres indrets es així sempre
La solució: L Ajuntament disposa de locals infrautilitsats, escorxador , Fira i la iniciativa privada també am naus sense ocupació . Perquè no habilitar algun recinte disposició de la joventut?
Tenim piscines gimnasos ,biblioteques, etc. Perquè no un centre lúdic nocturn gestionat per exemple per la collon@da? Seriem pioners .

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.