TORNAR

Joan Coscubiela aposta per les comunicacions de proximitat en la seva visita a Igualada

Espera captar els vots dels decebuts amb la política feta pel govern de l’Estat

politica
Dilluns, 14 novembre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El candidat d’ICV- EUiA al Congrés del Diputats va ser aquest diumenge a l’auditori de l’Ateneu. Amb un públic nombrós que omplia la sala, Coscubiela va demanar la mobilització dels indecisos, va recordar que la seva força política recull els neguits de la societat i va apel·lar a la legitimitat que els dóna la feina feta en els darrers anys. Pel que fa a la temàtica local, el candidat va apostar fort per les comunicacions de proximitat, com els trens de rodalies o les carreteres secundàries.

L'auditori ple de gom a gom

Coral Vázquez

Joan Coscubiela

Les polítiques erràtiques de l’actual govern de l’Estat, liderat per Rodríguez Zapatero, van centrar bona part de la intervenció de Coscubiela, encoratjat per convertir-se en una alternativa a tots aquells ‘indecisos, decebuts i escèptics per les mesures del govern’. D’aquesta manera, va carregar fort contra la reforma laboral i constitucional.

Aplaudit i ovacionat pels assistents a l’acte, Coscubiela va plantejar aquestes eleccions com uns comicis ‘diferents’ degut a la dura situació de crisi que s’està vivint: ‘No només és una crisi econòmica sinó també democràtica i ètica’. Convençut de la victòria de la ‘dreta’, el candidat d’ICV-EUiA va demandar a l’electorat la força dels seus vots per poder ‘fer sentir la seva veu’ a Madrid.

Comunicacions de proximitat

En àmbit local, Coscubiela va defensar la necessitat de vertebrar un sistema de comunicacions que sigui ‘per a les persones’. Per aquest motiu, planteja l’abandonament o replantejament de les obres de l’AVE per destinar els diners a millorar els ferrocarrils de rodalies tot seguint el ‘pla Ferroviari Català’ que planteja el seu partit i que segons afirma el candidat: ‘donaria a Igualada una millor comunicació’.

El conflicte amb el Memorial Democràtic

Pel que fa a les informacions publicades el passat dissabte sobre possibles irregularitats en la gestió del Memorial Democràtic sota la direcció de l’ecosocialista Saura, Coscubiela no ha volgut fer declaracions més enllà del comunicat emès pel seu partit en el que es defensa la transparència de la gestió

A favor de les dones

Coral Vázquez, la candidata anoienca al Congrés dels Diputats, va fer també una intervenció en la que va subratllar la debilitat de la dona davant la crisi i va posar damunt la taula la poca sensibilitat de la resta de partits davant d’aquest problema. Segons la regidora de Montbui, existeixen dèficits en la llei de violència de gènere i afirma que ‘no es pot tolerar que se sacrifiquin els avanços fets en aquesta matèria en nom de l’economia’.


4 Comentaris

r

rack

anoia

15 de novembre 2011.18:07h

Respondre

Albert: el mes facil es anar contra el mes debil. Resulta massa simple voler.ficar a tots al mateox sac, a cadascu el q li pertoca i quan estaven al govern tampoc ho van fer tamt malament, el q si... Llegir més potser es q no ho van saber explicar.Retallar no es la solucio,els q saben diuen q cal es augmentar ingressos

a

albert

igualada

15 de novembre 2011.17:16h

Respondre

rack, et sona ”i a sobre hem de callar?”
És el lema d’aquest partit que utilitza espais petits, que volen semblar una cosa i finalment critiquen que actualment hi hagin retallades, jo no... Llegir més callo, jo els hi dic i ben fort, on coi han fotut els calerons de Catalunya, amb quantes animalades se’ls han ventilat i perquè sempre han anat de bracet d’un partit gran.
En fi, a mi no em faran creure que son els bons de la pel·lícula, son uns que en 7 anys es van rebentar tot el que van poder i més. Ara potser si que és hora que ells callin.

r

rack

anoia

15 de novembre 2011.12:07h

Respondre

Irònic:

Potser a tú t’agraden els grans espais com als partits ”poderosos”, encara que els hi costi un ronyó haver de pagar-li el viatge als que hi van a escoltar els seus ”grans... Llegir més oradors”

Segurament hi han espais més petits, potser el que et molesta és el fet que hi hagin altres alternatives que les dels poderosos, i no et fa gracia...per alguna cosa serà.

oi que m’entens, irònic ???

I

Irònic

Igualada

14 de novembre 2011.11:11h

Respondre

Déu n’hi do aquests d’ICV van molt forts !!

El dia més fort de la campanya electoral (el diumenge abans de les eleccions), venint el cap de llista de la formació a Igualada. I que siguin... Llegir més capaços d’omplir la sala (DE DALT) de l’Ateneu.
Hi ha algun espai més petit a Igualada ?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.