TORNAR

Comença la campanya de Carme Decideix

La població celebrarà el referèndum el 28 de febrer, mentre que Jorba treballa per al 25 d’abril

politica
Dijous, 11 febrer 2010. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Falten poc més de quinze dies per a la Consulta sobre la independència del 28 de febrer, i aquest cap de setmana es convoca a Carme el primer acte públic de campanya. Es tracta de la conferència Les raons del sí, que tindrà lloc divendres, 12 de febrer, a les 8 del vespre al Casal. La conferència anirà a càrrec de Santiago Espot, empresari i escriptor, president de Catalunya Acció, i ha estat una iniciativa d’aquesta mateix entitat.

Trobada de la comissió a Jorba

Inici de campanya a Carme

Diverses actuacions s’han anat succeint aquests darrers dies, com ara la penjada de rètols informatius i pancartes i la venda de Bons d’Ajut per finançar la Consulta. Properament, Carme Decideix, la comissió organitzadora de la Consulta a Carme, iniciarà el Porta a Porta per explicar els perquès de la Consulta i el seu funcionament. En aquest sentit, es repartiran casa per casa uns díptics on es detallen aquestes raons, així com els requisits necessaris per votar. Aquest cop estan cridats a les urnes tots els residents a Carme, de qualsevol nacionalitat, que hagin complert 16 anys. El díptic ha estat traduït al romanès i es farà arribar al centenar de persones provinents d’aquest país que viuen al poble.

El diumenge 14 de febrer, entre la 1 i les 3 del migdia al carrer Sant Jordi, punt de cloenda de la cercavila de Carnestoltes, Carme Decideix muntarà una taula informativa on també tindran la possibilitat de votar anticipadament tots aquells veïns que, per una o altra causa, tinguin previst de no ser a Carme el dia 28.

Finalment, Carme Decideix fa una crida a la participació ciutadana a la Consulta, amb independència del sentit del vot. Igualment, s’ofereix a col·laborar amb qualsevol entitat que tingui interès a participar a la campanya defensant qualsevol de les opcions: Sí, No o vot en blanc. Per a més informació, podeu adreçar un missatge de correu electrònic a carmedecideix@gmail.com.

A Jorba, el 25 d'abril

El passat dissabte 30 de gener es va convocar el veïnat de Jorba a una reunió per tal de veure la possibilitat i la viabilitat d'organitzar una Consulta popular sobre la independència de Catalunya dins del moviment de consultes d'aquest tipus que s'ha anat estenent arreu del país. La participació va ser prou nombrosa i, després d'una reflexió i un debat, es va acordar de constituir una Comissió organitzadora que ja ha començat a treballar. La data de la votació serà el diumenge 25 d’abril, en el mateix lloc i horari que les altres convocatòries electorals. Durant les setmanes prèvies al dia de la votació la Comissió organitzadora donarà a conèixer la iniciativa, facilitarà la participació de la ciutadania i incentivarà el debat i la reflexió sobre la independència de

Catalunya. Anirem informant de les activitats que es vagin convocant. Per a més informació, es pot escriure un correu a jorbadecideix@gmail.com.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.