TORNAR

Comencen les activitats paral·leles d’IGDecidim a l’Ateneu igualadí

Durant el matí es comptarà amb la presència de l’observador internacional flamenc Pieter Vandermoere

politica
Diumenge, 25 abril 2010. 10:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Gràcies a internet i les xarxes socials, IGDecidim convida la ciutadania a seguir el desenvolupament de la consulta a la xarxa, mitjançant el grup del Facebook i al Twitter. Però per als qui vulguin viure la jornada ‘en directe’, a l’Ateneu s’han preparat diverses activitats culturals paral·leles que començaran a les 11.00 h.

Els nous igualadins també voten

Marc Castells, president del Consell Comarcal, votant a l'Ateneu

L’observador internacional flamenc Pieter Vandermoere

A les 12 del migdia hi haurà la primera roda de premsa, amb la presència de l'observador internacional flamenc Pieter Vandermoere, que és vice-president del VVB (Vlaamse Volksbeweging - Flemish People's Movement). Un dels partits més importants del moviment flamenc .

També a aquesta hora es preveu la presència de l'eurodiputat republicà Oriol Junqueras, acompanyat d'una comitiva més àmplia. Serà aleshores quan és previst que la diputada igualadina Marina Llansana voti a l'Ateneu. D'altra banda, el president del Consell Comarcal de l'Anoia, Marc Castells, ja ha votat en aquesta mateixa seu electoral.

A les dues del migdia hi haurà la primera roda de premsa de la Junta Electoral, l'encarregada de garantir el funcionament del procés.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.