TORNAR

Aquest diumenge, consultes sobre la independència a 8 pobles anoiencs

Segueix tota la informació, actualitzada, a anoiadiari·cat

politica
Diumenge, 25 abril 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Tot és a punt perquè els veïns d’Igualada, Capellades, Sant Martí de Tous, Castellolí, Sant Martí Sesgueioles, Vallbona d’Anoia, Jorba i l’Espelt (Òdena) puguin participar, aquest diumenge, en una jornada històrica. En total, 40.647 anoiencs podran exercir el seu dret a vot en les consultes sobre la independència, a partir de les 9 del matí i fins les 8 de la tarda. Podreu seguir les dades de totes aquestes poblacions, al llarg del dia d’avui, a anoiadiari·cat.

Activitats a l'Ateneu (Igualada)

Acte festiu, dissabte a la tarda a Capellades - Foto: Capellades Decideix

Una qüestió important per als vilatants d’aquests municipis és saber on podran exercir el seu dret a vot de cara aquest diumenge, encara que les comissiones organitzadores ja fa dies que recullen el vot anticipat. L’horari d’obertura dels col·legis serà de les 9.00 h i fins les 20.00 h.

Col·legis electorals:

  • Igualada: Ateneu Igualadí, Teatre de l’Aurora, Estació de Ferrocarrils, local de CCOO, Col·legi Jesús Maria, Centre Cívic Montserrat, Escola Pia, l’Estada (Carrer Òdena 119), Set Camins (Carrer de Montmaneu, 9), Avinguda Barcelona (núm. 24), ‘Les Comes’ (Avinguda de la Generalitat, 14), Carrer Tarragona (número 31) i Fàtima (Avinguda de la Pietat, 42-44).
  • Capellades: CEIP Marquès de la Pobla, escola bressol antiga i gimnàs de l’escola Mare del Diví Pastor.
  • Sant Martí de Tous: a l'Ajuntament
  • Castellolí: plaça de les Antigues Escoles
  • Sant Martí Sesgueioles: Escoles
  • Vallbona d’Anoia: plaça de l’Església
  • Jorba: Escola de Jorba
  • L’Espelt: Antigues escoles

Les consultes, una festa

Malgrat que la convocatòria de diumenge sigui un assumpte seriós i de per si prou important, les comissions organitzadores no han deixar passar l’oportunitat d’acompanyar les votacions de diversos actes paral·lels, que mostrin la vessant més festiva d’aquest referèndum. A Igualada, l’Ateneu (col·legi electoral central) acollirà durant tot el dia activitats musicals i lúdiques que animaran l’ambient. A més, cal destacar la presència, a la capital de l'Anoia, d'alguns observadors internacionals de diferents països que, a banda de copsar-ne l'ambient, es fixaran en la mecànica de la consulta a Igualada.

A Sant Martí Sesgueioles s’ha optat per una botifarrada popular (de 12 h a 14 h) i actuacions musicals en directe; a Castellolí es farà una xocolatada (11 h) i competicions de dòmino i bitlles catalanes, a més d’un dibuix gegant dels Països Catalans amb monedes i un fi de festa amb correfoc. A Vallbona han organitzat un dinar popular a la plaça, i a les 17 h hi haurà un espectacle infantil i una xocolatada.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.