TORNAR

Comerç es compromet a vetllar perquè l’ajuntament d’Igualada obtingui la llicència pel WTC

Pàmies: 'Estem pendents del reglament'

politica
Diumenge, 3 gener 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El departament d'Innovació, Universitats i Empresa (DIUE), del qual en depèn la direcció general de Comerç, es compromet a mantenir l'Ajuntament d'Igualada informat de tots els passos que haurà de seguir per tal d'obtenir la llicència pel World Trade Center tan aviat com sigui possible. Així s'han mostrat des del Departament reiterant que 'tal i com vam dir des del principi, al 2010 s'ha solucionat' davant les declaracions que aquesta setmana feia el regidor igualadí, Antoni Pàmies, que ‘el cas no s’ha acabat’ i l’Ajuntament manté la prudència ‘pendent del reglament’ que hauria d'incloure el WTC entre les excepcionalitats.

EL regidor Antoni Pàmies, en la compareixença d'aquesta setmana

Imatge virtual del futur World Trade Center

Després d’analitzar el contingut del decret-llei de comerç de la Generalitat (DOC 55/34 28/12/2009) el regidor d’urbanisme, Antoni Pàmies, ha destacat aquesta setmana que la llum verda queda encara supeditada a un futur reglament que haurà de detallar les condicions d’excepcionalitats com les del projecte igualadí, així que ‘el cas no s’ha acabat’ i l’Ajuntament manté la prudència ‘pendent del reglament’, el text que hauria d'incloure els terrenys de l'avinguda Catalunya i el projecte del WTC com a excepcionalitats.

Davant la por a més retards manifestada pel consistori igualadí, des del DIUE han manifestat el compromís de mantenir un estret contacte amb l'Ajuntament per tal que 'no es perdi ni un dia per fer tots els passos per obtenir la llicència pel WTC'. I és que en els propers dies el departament es reunirà per seguir treballant en el reglament del qual encara no se'n pot avançar res.

L’alcalde, Jordi Aymamí, afirmava aquesta setmana amb ressentiment que ‘teníem raó i finalment la Generalitat ha aprovat el decret-llei […] si bé els danys col•laterals existeixen’. En concret, l’alcalde s’ha volgut allunyar de la polèmica, ja que segons ell ‘aquesta l’ha tancat qui la generat’, però ha lamentat el greuge comparatiu amb altres ciutats alhora de permetre tirar endavant el projecte de l’Avinguda Catalunya. ‘Cada acció comporta una reacció [...] Posarem sobre la taula i el debat polític aquesta decisió errònia de la Generalitat’, ha afegit l’alcalde.


2 Comentaris

E

Eduard

Igualada

8 de gener 2010.17:51h

Respondre

El políticament correcte arriba fins a uns límits molt extranys, o no:
www.socialistes.cat/psc/Territoris/Igualada/Coneixe-ns/Qui-es-qui

Alcalde o alcaldessa ?

P

Politics erronis

Erronilandia

3 de gener 2010.10:23h

Respondre

A veure si ho entenc.
Segons el nou Decret Llei el WTC no te cabuda a Igualada.
La Generalitat està preparant el nou Reglament que ha de desenvolupar el Decret Llei.
La Generalitat no fa la feina be... Llegir més i fan un Decret erroni, i seguiran sense fer-la be en el nou Reglament que ara estant redactant i que també serà erroni.
Com a conseqüència de la ineptitud de la Generalitat, des de l’Ajuntament d’Igualada ja s’està treballant per tal que el WTC d’Igualada sigui un excepció de la Norma.
A mi m’agradaria que em fessin una excepció a la llei de tal que em deixessin posar més pisos en un parcel•leta que tinc i també demanaria que em fessin una excepcionalitat només per mi per aparcar a una zona blava de la Rambla que em fa molta falta.
Si la Generalitat fa una excepció per fer projectes que només serveixen per satisfer egos de polítics llavors ja es per cagar-s’hi. Quin fàstic de política.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.