TORNAR

Comissió a Capellades per organitzar la consulta popular

Els impulsors volen celebrar el referèndum el 25 d’abril

politica
Divendres, 22 gener 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest divendres a les 8 del vespre es celebrarà una reunió a Cal Ponet, amb la intenció de sumar esforços per tirar endavant aquest projecte. El ple de l’Ajuntament ja va aprovar l’octubre passat la moció de suport a la iniciativa, amb tots els vots favorables dels regidors del consistori menys una abstenció, la del regidor del PSC.

La recentment organitzada comissió "Capellades decideix" vol convocar tots els capelladins i també aquella gent de la rodalia que es vulguin unir al projecte, per fer realitat una consulta popular sobre la independència a Capellades el dia 25 d'abril. Des de l’organització es vol deixar clar que són un grup de vilatans que, a títol personal, han decidit dur a terme la consulta popular sobre el futur de la nació catalana.

Per qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar a la següent adreça de correu electrònic decideix@capellades.net.

Més de 200 voluntaris a Igualada

D’altra banda, IGDecidim ja ha celebrat una trobada amb les entitats, a la qual han pres part una quarantena de representants d'associacions. La intenció en aquest cas és celebrar també la consulta el 25 d’abril, i de moment ja hi ha més de 200 voluntaris per organitzar-la. També s’ha constituït una comissió jove, formada per persones d’entre 16 i 19 anys, que ja ha començat a treballar. De cara a aquest diumenge, durant la celebració dels Tres Tombs, es repartiran octavetes i es farà una taula de recollida d’adhesions.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.