TORNAR

Compromís dels candidats a l’alcaldia d’Igualada amb els drets de les persones amb discapacitat i amb l’economia social

Un debat electoral organitzat pel grup Àuria

politica
Dimarts, 17 maig 2011. 13:15. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Durant les visites organitzades pel Grup Àuria, els diferents candidats a l’alcaldia d’Igualada s’han compromès, malgrat la crisi, a consolidar les polítiques de promoció i atenció a les persones amb discapacitat.

Ignasi Vich de SI, es compromet a ser el portaveu d’aquest col•lectiu i també a formular les seves problemàtiques al Parlament .

Jordi Aymamí del PSC, remarca el dret a l’ocupació dels col•lectius més vulnerables tot i les retallades , es reafirma en el seu compromís a col•laborar amb el Grup d’entitats, com fins ara .

Pere Calbó del PP es compromet a continuar treballant pel sector i donar suport per garantir el finançament dels serveis i suports a les persones amb discapacitat.

Joan Torras d’ ERC- Reagrupament, aposta per la inclusió de les persones amb discapacitat a l’empresa ordinària. Torras ofereix el seu suport a les iniciatives de les Entitat

Montserrat Mateu d’ ICV, posa de relleu que caldrà prioritzar a l’hora d’invertir recursos, però, els drets de les persones més vulnerables no es poden retallar.

Marc Castells de CIU, des d’un compromís amb l’economia social de la ciutat, manifesta la seva disponibilitat per donar suport a les iniciatives del Grup Àuria.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.