TORNAR

El Consell Comarcal anima al comerç local a adherir-se a l'Arbitratge de consum

politica
Diumenge, 8 gener 2023. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

L'oficina de consum del Consell Comarcal de l'Anoia impulsa una campanya dirigida a comerços, empreses i professionals de la comarca que comercialitzen productes o serveis perquè s'adhereixin al sistema d'arbitratge de consum de la Generalitat de Catalunya.

L'arbitratge és un sistema de resolució extrajudicial de conflictes en el qual les parts sotmeten la controvèrsia a la decisió que prengui un òrgan arbitral. Les Juntes Arbitrals de Consum d'arreu de Catalunya són els òrgans competents per realitzar els arbitratges de consum.

Les empreses adherides al sistema arbitral de consum accepten que els futurs conflictes que es puguin plantejar amb els seus clients es resolguin a través de l'arbitratge de consum, estalviant altres vies més lentes i més costoses. El distintiu que acredita l'adhesió a l'arbitratge de consum és un símbol de qualitat.

Hi ha dos tipus d'arbitratge: En equitat (és el tipus més habitual) i en dret (en què la persona consumidora l'ha d'acceptar expressament).

A les empreses i els comerços adherits al sistema arbitral de Consum, se'ls identifica mitjançant un distintiu oficial d'adhesió a la Junta Arbitral de Consum de Catalunya. Aquest distintiu representa un símbol de confiança per als clients.

Per a més informació, es pot contactar amb l'Oficina de Consum del Consell Comarcal de l'Anoia al telèfon 93 805 15 85, al correu electrònic consum@anoia.cat o, presencialment, a la plaça Sant Miquel, 5, d'Igualada.


1 Comentaris

M

Marià

Igualada

8 de gener 2023.09:21h

Respondre

Un altre ”chiringuito” q tenen molts amics, parents i coneguts per ”enchufar” i la resta a pagar impostos i a callar

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.