TORNAR

La CUP de Capellades denuncia les retallades a les subvencions per a les entitats

L'Ajuntament ha anunciat que no donarà cap ajut a les entitats

politica
Dijous, 2 febrer 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Amb l'expressió 'Un any a zero per a les entitats', la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Capellades ha emès un comunicat denunciant a l'Ajuntament l'eliminació de les subvencions per a les entitats del municipi.

Imatge d'arxiu de la CUP

El 2011, segons afirma la CUP, les entitats capelladines no van percebre cap subvenció. Davant aquesta situació, i la previsió que, durant el 2012, tampoc en rebran cap, la Candidatura es queixa davant l'Ajuntament perquè, segons declara, 'en les successives reunions al llarg de l'any amb l'equip de govern semblava que, tot i que amb retard, es convocarien les bases específiques per optar a una subvenció, això sí, amb una partida

pressupostaria baixa'.

Aquesta setmana l'Ajuntament va respondre les demandes de l'agrupació Vila de Capellades- CUP, fent públic que no hi haurà subvencions per a les entitats. 'El més sorprenent és que no s'ha informat a les entitats, que ja han planificat l'any en base a la subvenció del consistori'.

Per aquest motiu, la VdC-CUP demana que s'informi a totes les entitats i es canviï la dinàmica de demana-los col·laboració per la de col·laborar amb elles.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.