TORNAR

La CUP presenta la candidatura a Capellades

Aleix Auber és el primer a la llista electoral

politica
Diumenge, 29 març 2015. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La Candidatura d'Unitat Popular de Capellades va presentar la seva candidatura per a les eleccions municipals del 24 de maig.

El passat divendres 27, el Saló Rosa de La Lliga de Capellades va reunir una setantena de persones en la presentació de la CUP, en un acte conduït per Ivan Olvera.

Després d'Olvera, Susanna Moreno va concretar breument les línies programàtiques, que es concentren en temes socials com la defensa d'un habitatge per a tothom, la defensa dels serveis públics o la centralitat de la dona.

Per últim, es va publicar la llista electoral de cara a les municipals del 24 de maig, que compta amb persones de diversos sectors culturals i socials. 

La llista està formada per Aleix Auber, Sussanna Moreno, Adela Morera, Sergi Perez, David Vitali, Alex Talan, Maria Delgado, Roger Calvo, Diana Gonzalez, Ivan Olvera, Moisès Mas, Violeta Parra, Meritxell Martínez, Rafa Ruiz, Farners Fontbona, Anna Camps, Arcadi Roig, Mònica Mallent, Cris Moreno, Xavi Vitali, Noe Barrantes, Sandra Expósito i Toni Marlès. 

La llista s'ha configurat després d'un any de convocatòries obertes en trobades veïnals diverses, tal i com va exlpicar Adela Morera.

Per acabar l'acte, Aleix Auber, primer de la llista 2015, va concloure la presentació amb un repàs de la feina que ha fet la CUP per arribar a tenir la llista electoral tancada. Auber també va aprofitar per concretar la feina dels regidors en la legislatura actual i va destacar els propòsits de cara a la següent.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.