TORNAR

Un 2% del cens ja ha votat anticipadament a la consulta sobre la independència de Carme

D'aquí al 28 de gener s'organitzaran dos punts més de vot anticipat

politica
Dimecres, 17 febrer 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest cap de setmana passat, Carme Decideix, la comissió organitzadora de la Consulta sobre la independència a Carme del 28 de febrer, ha donat el tret de sortida de la campanya amb una conferència a càrrec de Catalunya Acció, la instal·lació d’una taula informativa al carrer i l’inici del Porta a porta, un pla de visites als veïns del municipi amb l’objectiu d’informar sobre la Consulta i promoure la participació.

14 carmetans, xifra que es correspon amb el 2% dels residents al poble majors de 16 anys, van poder votar anticipadament divendres, un cop conclosa la conferència, i també diumenge, gràcies a la mesa que la comissió va habilitar al carrer coincidint amb el final de la rua de Carnestoltes. D’aquí al dia de la Consulta, el 28 de febrer, Carme Decideix té previst d’instal·lar dos punts més de vot anticipat. El primer, el dissabte 20, al Casal, de 2/4 de 8 del vespre i fins a les 9. El segon, el dijous 25, també al Casal, al final d’una taula rodona sobre la Consulta en què participaran diversos ponents.

La taula rodona, prevista pel dia 25 a les 8 del vespre al Casal, s’ha organitzat per debatre sobre la pregunta de la Consulta: “Està d’acord que la nació catalana esdevingui un estat de dret, independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea?”, i comptarà amb la presència del conegut actor Toni Albà; Roger Buch, politòleg i membre d’Òmnium Cultural, la diputada anoienca al Parlament Teresa Estruch, i el conegut exdirigent sindical Paco Nevado, també veí de l’Anoia.

Hi ha altres actes previstos que s’estan acabant de perfilar com ara el concert de Biel Majoral el dia 27 i la botifarrada popular del dia 28, dels quals se’ndonaran detalls més endavant. Per a més informació podeu adreçar-vos a carmedecideix@gmail.com

També a Sant Martí Sesgueioles

Al municipi també s'està començant a treballar per organitzar la consulta sobre la independència. En principi es farà el 25 d'abril, coincidint amb d'altres pobles catalans, i el proper 27 de febrer es farà la primera reunió d'aquesta comissió organitzadora.


1 Comentaris

e

eRIC

Igualada

17 de febrer 2010.18:56h

Respondre

El 25 d’abril també podrem expressar-nos lliurement a Igualada, tot i que els ”demòcrates” de l’Entesa i el PP no ho volen.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.