TORNAR

La Diputació de Barcelona garanteix 4,96 milions d'euros als governs locals de l'Anoia per a la seva liquiditat el 2024

politica
Dijous, 9 novembre 2023. 17:56. Redacció AnoiaDiari.

La Diputació de Barcelona ha anunciat una nova ajuda de 75 milions d'euros per als ajuntaments i les Entitats Municipals Descentralitzades de la província. D'aquesta manera, els governs locals de l'Anoia rebran 4,96 milions d'euros. Aquesta ajuda es divideix en dues fases, amb 50 milions d'euros que es pagarà a finals de desembre i 25 milions d'euros programats per a l'any 2024 per ajudar els governs locals a començar l'any amb la liquiditat necessària.

Aquesta iniciativa vol destacar el paper de la Diputació de Barcelona a l'hora de treballar per tal que cap municipi hagi de fer un pas enrere en la prestació de serveis públics de qualitat. Asseguren que la distribució dels fons es basa en criteris objectius com la població, la taxa d'atur i l'extensió territorial.

El programa inclou dues línies de suport: una per a la despesa corrent, que abasta reparacions d'infraestructures, modernització econòmica i altres iniciatives, i una altra per a la despesa de capital i finançament, que finança inversions en espais públics sostenibles, infraestructures urbanes i la reducció del deute.

Els governs locals han de sol·licitar aquest ajut a través del Portal de Tràmits dels Governs Locals (PMT) de la Diputació de Barcelona des del 10 de novembre fins al 30 de novembre. Aquesta acció de la Diputació es basa en els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, específicament els ODS 16 i 17, que promouen la pau, la justícia, les institucions sòlides i la col·laboració global.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.