TORNAR

Els electes d'Unió a l'Anoia manifesten la fidelitat a Mas per assolir la independència

Refermen el posicionament que havien fet explícit abans del 14-J

politica
Dissabte, 20 juny 2015. 03:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

El president d'Unió Democràtica a l'Anoia i també alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, afirma que no hi ha equívoc possible i que els càrrecs electes d'Unió a l'Anoia estaran al costat del president Mas. L'objectiu, la independència

En les darreres hores, els càrrecs electes d'Unió Democràtica a l'Anoia, amb els quatre alcaldes: Xavier Boquete, de Masquefa, Jaume Riba, de la Torre de Claramunt, Raül Parramon, de Vallbona d'Anoia, i Miquel Archela, de Rubió, i els regidors, han manifestat i refermat que "faran costat al president Artur Mas".  En un comunicat que engloba als quatre batlles, "a més de tots els regidors democristians  dels municipis d'Igualada, Piera, Jorba, Sant Martí de Tous, Rubió, la Torre de Claramunt, Vallbona i Masquefa" es ratifiquen en el suport expressat ja en altres ocasions al full de ruta independentista. El dia 14, de fet, el resultat a l'Anoia va afavorir els dissidents a la direcció. 

L'alcalde de Masquefa, a favor de la independènciaEl comunicat exposa que "hem estat, estem i continuarem estant en el camí que vam iniciar conjuntament amb Convergència Democràtica de Catalunya, amb el lideratge del President de la Generalitat, Artur Mas, per aconseguir que el nostre país, Catalunya, esdevingui independent". En aquest sentit, afegeixen que "aquesta situació no provocarà cap conflicte ni divisió en cap dels governs locals d'aquests municipis, tot just acabats de constituir el 13 de juny passat, com tampoc en el Consell Comarcal de l'Anoia". El president de la formació a l'Anoia apunta que en clau local "els governs els hem confeccionat en funció programàtica de cada municipi, però amb voluntat clara de país".


5 Comentaris

A

Albert

B Montserrar

25 de juny 2015.18:23h

Respondre

Agafes un Messies, li poses un traje bonic, amb una bona corbata, li fas deixar una barbeta ben cuidada, i si te canes i porta olleres millor, i ja hem convertit un vividor de la política, amb un... Llegir més Honorable Messies.
Patètic, pro es axis!!!!

r

ramon

20 de juny 2015.14:43h

Respondre

Aquest vividors profesionals, de la política, o deixant la cadira, o deixant el partit.
Si segueix-ant igual, com si no hages passat res, demostraran, sense cap mena de dubte, que son uns... Llegir més aprofitats sense cap mirament moral. ( Sols mirant per la seca butxaca!!!)
NO TENIU NI DIGNITAT, NI VERGONYA.

C

CinU

20 de juny 2015.07:08h

Respondre

Convergència i NO Unió :
Que dirá el Senyor Duran?
Que dirá el Senyor Espadaler?.
Que diran els militants d’Unió que no pensen com vostès i que fa poc van fer un manifest contrari?
Que... Llegir més dirá el 50% de la seva militància ? ; han parlat amb ells?.
Aquests dies a Barcelona, coincidint amb el Sonar, tenim el Duran Duran; Aquests si m’agraden.

C

Cadira o Partit ; aquesta es la qüestió.

20 de juny 2015.06:54h

Respondre

Senyors i Senyores d’Unió :Es per fer-so mirar.
Si a l’anoia el ”no” va guanyar per un vot, ara resulta que tots el càrrecs electes, es a dir, el 100%, recolzen aquest ”NO”?.
Cal ser... Llegir més valent i abandonar o el Càrrec, que no represente les sigles, o abandonar el partit, que no represente el càrrec.
No fer cap de les dues es voler seguir calentant cadira, i seguir al costat del Duran.
La Independència, agradi o no, sembla que es l’únic camí que ens han deixat al Catalans per les millores de la nostra societat.
Ara, a vostès els toca, des de els seus Ajuntaments, fer el millor per la Ciutadania i ajudar a Mas a aconseguir el millor per Catalunya. I això amb el Duran es impossible.
Decideixin, ambdues coses són incompatibles: cadira o partit.

R

RO

22 de juny 2015.01:00h

Exacte. Curt i ras

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.