TORNAR

ERC i CDC Anoia organitzen autocars per anar a la manifestació del 10 de juliol

Fan una crida a la participació en aquest acte reivindicatiu

politica
Dimarts, 6 juliol 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El proper dissabte 10 de juliol s’ha convocat una manifestació de rebuig a la sentència del Tribunal Constitucional espanyol sota el lema 'Som una nació. Nosaltres decidim'. L’acte tindrà lloc a Barcelona a les 18 h, començant a la cruïlla del Passeig de Gràcia amb l’Avinguda Diagonal, i anirà encapçalat per la pancarta 'Som una nació. Nosaltres decidim', per diverses personalitats de la societat civil i de les principals organitzacions socials, polítiques i culturals del país.

Lema 'Adéu Espanya' - Font: Esquerra

Nombroses personalitats catalanes s'han adherit a la manifestació - Foto: Òmnium Cultural

ERC Anoia

En aquest context reivindicatiu, la societat catalana ha de fer més visible que mai la seva capacitat de resposta i la seva voluntat de futur. Així, per Esquerra Republicana de Catalunya, el TC i Espanya representen ja el passat, doncs el nostre futur, no és altre que el dret a decidir. Catalunya com qualsevol nació, té el dret, inalienable per cap constitució, de decidir lliurement el seu futur i aspirar, si vol, a la plena sobirania. És l’hora d’expressar i mostrar amb força i valentia quin és l’únic camí possible, el camí que ha defensat sempre amb constància Esquerra Republicana de Catalunya, el camí de la independència. Per tot, esperonem i animem al poble català a sortir al carrer en defensa del dret a decidir, de la democràcia, de la sobirania, i de la llibertat de la nació catalana. Com cità el nostre president màrtir, Lluís Companys, 'tornarem a sofrir, tornarem a lluitar, tornarem a vèncer'; amics i amigues, comença una transició tranquil·la i democràtica cap a la independència, comença l’adéu a Espanya.

Per tot, la Federació Comarcal d’ERC a l’Anoia, organitza un autocar per assolir la màxima afluència ciutadana a la manifestació del proper dissabte 10 de juliol. S’ha estimat que la sortida sigui puntualment a les 4 de la tarda de l’Estació d’Autobusos d’Igualada, i la tornada, en finalitzar la manifestació. Assenyalar també que per tal d’ajudar a sufragar-ne les despeses, el viatge tindrà un cost simbòlic de 3€. Les places d’inscripció són limitades i, per tant, podeu realitzar les vostres reserves per correu electrònic a anoia@esquerra.org, o bé als telèfons 93.805.00.18 / 653.901.395 / 686.815.714, tot indicant-ne el nom i un telèfon de contacte.

ERC Anoia

CDC Anoia

Des de Convergència Democràtica de Catalunya a l'Anoia també s'organitzen autocars per a assistir-hi. Per a reservar plaça cal trucar al 617 42 07 92 o bé escriure un correu a anoia@convergencia.org. L'autobús d'Igualada sortirà el dissabte a les 16.00 h des de l'Estació d'Autobusos. També es pot comunicar a la formació si es té la intenció d'assistir-hi però anant-hi amb cotxe particular.

'Convergència crida a participar a la manifestació del proper dissabte 10 de juliol'. Aquest és el missatge que el secretari general adjunt de CDC, Felip Puig. 'Fem una crida a la ciutadania, a les entitats , a les institucions. A tota aquella gent que estima el país i que no accepta més voluntat que la sobirania de Catalunya'. Bona part de la darrera Executiva de Convergència es va destinar a preparar la mobilització i la logística de la manifestació del proper dissabte a

favor de l’Estatut i en contra de la sentència del Tribunal Constitucional. Tal i com ha dit Puig, CDC creu que 's’ha de fer sentir la veu d’un poble que no es rendeix i que seguirà buscant un projecte de país propi. Un país que no accepta retallades en l’autogovern. Un país que defensa la seva voluntat de construir el seu futur i que no s’aturarà pel Tribunal Constitucional'.

CDC Anoia


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.