TORNAR

ERC dels Hostalets de Pierola presenta la seva llista de candidats a les municipals 2011

Calpe encapçalarà la llista republicana

politica
Dimarts, 12 abril 2011. 15:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Divendres 1 d'abril a les 20h el grup d'ERC dels Hostalets de Pierola va presentar la seva llista de candidats a les eleccions municipals de 2011 a la sala-teatre del Casal Català dels Hostalets de Pierola davant 140 persones. L'acte va ser presentat per Miquel Vàzquez, president de la secció local d'ERC dels Hostalets, el qual va cedir la paraula a Jordi Calpe i Carbonell, actual alcalde del municipi i cap de llista del grup. Abans del parlament de Calpe, es va projectar un vídeo confeccionat per la formació en el qual es posava èmfasi en els valors distintius del partit i en els projectes de futur.

Moment de la projecció del vídeo de presentació del grup

Els candidats d'ERC als Hostalets de Pierola per a les eleccions municipals de maig són, per ordre de llista: Jordi Calpe, Gemma Fabrés, Núria Arboles, Diego Mancardi, Joan Raldiris, Miquel Vàzquez, Lupe Díaz, Francesc Valls, Ferran Gerez, Montse Jabalera, Manel Mora, Teresa Amado, Santi Sagrera, Francesc Esteve, Javier Valle, Salvador Casals i Ramon Junyent.

Després de l'acte formal de presentació de la gent i el projecte, els membres d'ERC van convidar els assistents a degustar un refrigeri i a compartir impressions amb els candidats, en una xerrada distesa que es va allargar fins passades les 22h.


1 Comentaris

F

Francesc

Igualada

13 d'abril 2011.09:04h

Respondre

Em sorpren la cobertura informativa de les noticies de política d’aquest diari digital. Només es parla d’ERC...Crec que us ho haurieu de fer mirar, perquè si volíeu ser plurals esteu molt... Llegir més lluny d’aconseguir-ho.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.