TORNAR

ERC d’Hostalets de Pierola acusa el govern de ‘no assumir l’interès col·lectiu del municipi’

L'equip de l'oposició demana que es mantingui la partida per a la biblioteca municipal

politica
Divendres, 2 setembre 2011. 10:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’equip d’ERC als Hostalets de Pierola que en les passades eleccions va perdre l’Ajuntament, lamenta ara les decisions del nou equip de govern: ‘detectem un retorn a la duplicitat d’equipaments’ i afirma que s’estan deixant de banda projectes d’interès majoritari i comú pel municipi com la Biblioteca Municipal o la Residència per a la gent gran.

ERC troba poc encertada la decisió d’apostar per una segona llar d’infants ubicada a la urbanització de la Serra alta i afirma que aquesta instal•lació no significarà una solució als problemes de selecció de centres escolars dels infants d’Hostalets i les seves famílies; ‘Quants municipis del mateix nombre d’habitants disposen de dues llars d’infants?’ es pregunten els republicans.

De la mateixa manera, ERC també acusa el govern de canviar les distribucions de finançament de les obres d’urbanització dels carrers, que ha causat un augment de la despesa municipal, per afavorir els veïns del carrer Eladi Conde: ‘Formen el 30% de CiU, el partit que els va portar al govern’.

Així, ERC que creu que el PSC no pren decisions per assumir l’interès col•lectiu del municipi presentarà al•legacions per mantenir la partida destinada a la Biblioteca Municipal i per declarar la nul•litat dels acords presos en relació a la modificació de crèdit del pressupost en el ple del passat 28 de juny.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.